KUL ATT NI FÅTT UPP ÖGONEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

KUL ATT NI FÅTT UPP ÖGONEN!

Innehåller reklam & adlinks för Babyland

 

Så roligt att ni är så många som frågat om vårt bärsele vi har till Matheus.

Ska jag vara helt ärlig har vi provat två stycken innan detta & inte alls varit nöjda. Minns att jag även provade bärsele till Ellah & Kidh som små & jag fick så himla ont i både rygg & axlar att jag undvek att bära dom..

 

Har hela tiden hört gott om Ergobaby men har varit alldeles för dumsnål, så när jag hittade ett på Rea hos Babyland tidigare i våras så tänkte jag att nu var det dags att ge bärselet en chans & se om det är så bra som alla säger.

Ångrar mig inte en sekund, ångrar snarare att jag väntade så länge med att beställa hem ett 🙂

Äntligen har jag hittat ett bärsele som inte ger mig värk i rygg & axlar & dessutom kan jag smidigt bära Matheus både på magen & bak på ryggen, vilket funkat väldigt smidigt nu när han är lite äldre. Bärselet går att använda från nyfödd enda upp till 20 kg, så ser mig nog ha honom bak på ryggen ganska lång tid framåt. Passar min röjarraffe perfekt, då har jag koll på honom 🙂

 

Just detta bärsele hittar du HÄR , fortfarande på REA, men Ergobaby har flera olika & dom hittar du HÄR

 

Tycker du om att bära i bärsele & sjal?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilie

    Har också ergobaby adapt och fullkomligt älskar den 👏🏻👌🏻 Använder den dagligen och bär min 14 månaders i 😍