VI HAR GÅTT IN I SEMESTERMOOD! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VI HAR GÅTT IN I SEMESTERMOOD!

Innehåller reklam & adlinks för Lekmer

 

Hej vännen!

 

Här hemma lunkar vi på i semestermood. Första dagarna sedan dom stora barnen kom hem från Kroatien & det känns underbart att ha en hel sommar framför oss.

I och med att vi har en hel Midsommarhelg framför oss ute på landet och att vi i nästa vecka åker till Leksand sommarland har jag valt att vi tar dagarna som dom kommer den här veckan, utan vidare större planer. Vi har varit förbi & hälsat på min Mamma på hennes glasscafe, har ni vägarna förbi Örebro så bara måste ni besöka hennes glassbar längst svartån vid stadsparken, så mysigt & så himla god glass.

I Måndags hade vi sol så då hade vi mysig picknick på baksidan, vi badade & var ute i stort sett hela dagen på baksidan. Barnen tog med leksaker ut & vi åt även kvällens middag under paviljongen. Det kallar jag sommar!

 

I dag är det mulet & det regnar i omgångar, så efter en lugn förmiddag hemma så tänkte vi åka ut till Marieberg köpcentrum då barnen fick massa presentkort i födelsedagspresent dom är ivriga på att shoppa upp 🙂

 

Ni är så många som frågat vart Matheus urgulliga dress kommer i från & det är av märket GAP köpt hos Lekmer

Hoppas du får en fin dag!

 

Hur ser din sommar ut? Har du gått på semester? Är du föräldraledig? Ska du jobba hela sommaren?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Victoria

  Hej! Jag var in och kollade på det setet, men shortsen såg mer mörkblå ut där på bilden än dom Matheus har på sig. Hans ser ut att vara turkosa. Så vilken färg har dom? Vill veta innan jag beställer 🙂

 2. Alma

  Har aldrig varit i Örebro men åker jag dit vet jag exakt vart jag ska äta glass! Ser så gott ut!😋

 3. Lotte

  Jag jobbar nästa vecka med sen har jag 5v semester + 1v föräldraledigt. Sååå skönt! Jag har verkligen nedräkning nu och känner att det är en välbehövlig semester framför fötterna 🙂 Första veckan är jag själv med barnen och veckan efter åker vi till Gotland.
  https://lotte4.blogspot.se