Therese Wickman

VÅR MAKEOVER PÅ BAKSIDAN!

I ett betalt samarbete med Jotex

 

 

Förstår inte vart alla timmar tar vägen om dagarna?

Det är inte fören man tänker efter vad mycket man egentligen gjort dom sista veckorna & då kanske får svaret på varför man inte riktigt hunnit med allt annat.

Som ni vet har vi ändrat om & fixat en hel del på vår tomt, Både framsidan & baksidan har fått sig en liten makeover.

På framsidan har vi byggt tralldäck för att täcka dom fula stenplattorna som var där innan. Tycker det blev så himla mycket bättre. Ska visa er för & efterbilder på framsidan i ett kommande inlägg.

På baksidan har vi inte gjort så mycket mer än att vi har bytt ut möblerna samt köpt lite nytt. Den Loungegruppen vi hade under Paviljongen på baksidan har fått flytta till vårt inglasade uterum på framsidan, även för & efterbilder på det rummet kommer komma i ett helt eget blogginlägg.

Det blev så himla mycket bättre med den nya gruppen på baksidan. Vi köpte en soffa med större bord, mer som en matgrupp på superrea hos Jysk precis innan sommaren. Tror gruppen kostade 10 000, men under kampanjveckan fick vi betala endast 4000 kr.  Snacka om kap! I samma veva köpte vi med två solstolar med ett runt litet bord i Bamboo under samma. stora kampanj. Känns som om vår lilla Oas börjar bli ordning inför sommaren, bara några få blomköp kvar, sen kan vi nog inte göra så mycket mer..

 

I ett samarbete med Jotex har vi också inrett under Paviljongen i riktig myskänsla. Ni vet med kuddar, plädar, ljusstackar, Dryckesglas, Vinglas mm.

Tänkte visa er hur det blev, är så himla nöjd!

Har redan spenderat flera kvällar här ute & när mörkret faller är det så mysigt med lamporna i taket.

 

Ett par års gammal bild, men såhär såg det väl i stort sett ut mer eller mindre innan:

Och såhär ser det ut under Paviljongen nu:

Den vita duken , dom ljusrosa tygservetterna , dom stora vinglasen & dom fantastiskt guldiga palmljusstackarna är från Jotex.

Även den stora dekorationskaktusen i Guld är från Jotex, samt dom ljusrosa plädarna & kuddfodralen.

Valde färgerna guld & rosa, tyckte det blev så himla mysigt & inbjudande, speciellt med lite blommor.

 

 

Kommer bli många middagar här ute i sommar.

 

Ni är många som frågat vad jag gjort i taket på Paviljongen. Jag beställde hem en metervara från Jotex att hänga i Paviljongen, tycker det blir så enormt mycket mysigare med lite som händer ner än det där höga kalla taket. Dock hade tyget precis tagit slut när jag lade en beställning, kan hända att det kommit in igen? Så jag smet till Ikea & köpte gardinlängder i myggnät & satte upp i taket. Valde bara att dekorera halva taket, där vi sitter, men funderar nu på om jag inte ska göra överallt samt beställa en till ljusslinga, så det blir en från varje håll? Vad tror ni?

 

Ska jag ha kvar som det är nu, eller göra i hela taket på Paviljongen?

 

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Så fint ni fått de. Måste få fråga varifrån tallrikarna kommer, jätte fina!

    Tycker absolut du ska ha ytterligare en ljusslinga eller varför inte en liten kristallkrona i mitten istället?