MEGASTOR OUTLET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

MEGASTOR OUTLET!

Inlägget innehåller adlinks & reklam för Lekmer

 

Antar att jag inte är den enda som ofta fixar , möblerar om & ändrar i barnens rum?

Ni ska bara veta hur mycket jag längtar till den dagen vi kan flytta till större & jag har 3 barnrum att inreda, eller barnrum?. Gissar på att jag kommer ha ett barnrum att inreda då Ellah & Kidh börjar bli stora. Får nog bli en äldre tonårsstil i deras rum, om det nu blir en flytt, men drömma & längta är inte förbjudet 🙂

 

Vill tipsa om att en av mina favoritbutiker just nu har en jättestor outlet på b.l.a massa inredning till barnrummet!

 

Gjort ett kollage med några utav mina favoriter här nedan.

Du hittar dessa + en hel del mer HÄR

Ha en fin dag, även om regnet öser ner, i allefall här i Örebro!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Tips! Min son var svår att handla med, men då köpte jag en sele som jag satte på honom. Den gick att klicka fast i kundvagnen. Va kanske inte tänkt så, men fungerade så himla bra! Hade aldrig gått annars! Han låg annars på snedden för att nå allt 🙂