DET VAR DÅ JAG KÄNDE DJUP KÄRLEK FÖR FÖRSTA GÅNGEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

DET VAR DÅ JAG KÄNDE DJUP KÄRLEK FÖR FÖRSTA GÅNGEN!

Vilken dag!

Jag har tänkt satt mig ner & skrivit till dig för länge sen, flera gånger under dagen, men tillfället har aldrig kommit fören nu. Fullrulle helt enkelt 😉

 

Säger som igår, Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Ellahs födelsedag. Min älskade dotter, min förstfödda som lärde mig hur det verkligen känns att älska någon på riktigt, som lärt mig så mycket om mig själv & som fått mig att bli en bättre människa.

Det band vi har tillsammans, är obeskrivligt. Det har från start varit du & jag!

Att du idag blir 10 år är för mig overkligt. Inte kan du väl redan fylla tvåsiffrigt? Dessa år har bara flugit förbi & bara tanken på att du förmodligen om lika lång tid inte ens bor hemma ger mig en klump i magen.

Varför måste livet gå så fort?

 

Tack för att jag fick bli din mamma, min älskade, kloka & omtänksamma unge!

Grattis min Hönapöna, vi ses på Söndag när du kommer hem från Kroatien <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons