KÄNNS KONSTIGT ATT HAN INTE ÄR HEMMA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

KÄNNS KONSTIGT ATT HAN INTE ÄR HEMMA!

Idag är ingen vanlig dag, utan det är Kidhs 8 års dag.

Känns lustigt att inte vara med honom en dag som denna. Jag har varje födelsedag sedan barnen föddes firat den tillsammans med dom. Jag har kvällen innan förberett frukostbricka, ballonger & presenter & i år var första året det inte behövdes göras. Känns tomt!

 

Ringde på facetime i morse för att gratta yrvädret & det går ingen nöd på honom inte. Ellah & deras Pappa hade sjungit för honom på morgonen & hela dagen skulle dom hänga vid havet längst Kroatiens kust för att i kväll gå ut & äta på Resturang i gamla stan.. Något avis 😉

 

Lilleman sover, jag sitter fortfarande iklädd morgonrock & passar på att jobba, som alltid när man får ett par timmar såhär mitt på dagen. I eftermiddag ska min vän & Matheus gudmor Sanna passa honom för ett par timmar då jag ska in till stan på viktigt jobbmöte.. Funderar på hur jag skulle klara mig utan henne i vårt liv. Finns ingen som ställer upp så mycket som hon gör! Är så tacksam att ha henne i vårat liv!

 

Grattis älskade unge på 8 års dagen, idag är det din dag!

 

Så stor du blivit på dom här åren, min fina unge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilie

  Grattis till fin Kidh! Låter som han har en fantastisk födelsedag 😍 men förstår din känsla, min äldsta son som fyller 14 bor hos sin pappa sen förra året och vi ses ibland på helger och lov. Så tomt och man vänjer sig aldrig ❤️ Kram

 2. Tina

  Grattis Kidh! Förstår att det känns konstigt att inte träffa honom på denna dag men ni får ta igen det när ni ses. Starkt och fint av dig att släppa iväg honom på långresa även om du tyckte det var tufft. Vilka härliga bilder 🥰

 3. Malin

  Asså den där goa Kidhan. 😍 Kan ibland komma på våra tokiga danser vi körde på Humlan han o jag. 😂
  Hälsa grattis till honom från mig 🥳🎂

 4. Barbro

  Ja han är ju charmör din son.
  Glimten i ögat och så grann han är.
  Kram o ha en fortsatt bra dag.💕