Therese Wickman

FÖRSTA BESÖKET PÅ FAMILJERÅDGIVNINGEN!

Hej fina du!

Visst känns det som om denna sommar inte kommer bli lika bra som förra året?  Bara en känsla jag har, men det är ju så förbaskat kallt om kvällarna,. Blommorna jag planterade för någon vecka sedan dog ute redan andra natten. Har inte alls något minne av att det var såhär förra året i slutet på Maj, eller?

 

Ni är många som nyfiket frågat hur det gick på vårt första besök hos Familjerådgivningen i förra veckan, vilket jag såklart förstår. Jag har dock behövt en tid på mig att smälta & landa i allting. När jag kom hem från vårt besök som ändå bara varade i 1,5 timme så kände jag mig som en urvriden disktrasa & så extremt trött.

Varför? Är det för att man lättar på känslor & tankar som man hållit inom sig som gör att man känner sig så enormt utmattad?

Jag vet inte riktigt hur jag ska känna efter besöket om jag ska vara helt ärlig. Trodde kanske vi skulle få mer klarhet i det som är jobbigt, men i stället har jag känslan om att det blev precis tvärtom & våra olikheter blev bara tydligare & större efter besöket…

Vill inte gå in för djupt i vad som sades, men vi har mycket att fundera på & landa i…

Tycker det är så jobbigt, är så himla tudelad i mina känslor & tankar. Känner mig ledsen & besviken, men ändå stark & klok? Snurrar just nu så mycket känslor inom mig att jag nog har svårt att sätta ord på det.

Vågar inte se in i framtiden & tänker inte ens försöka. Lever för en dag i taget , här & nu!

 

Tack för ditt fina stöd, det betyder mycket <3

 

Puss & Kram

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktoria

    Hej! Blir lite rädd när jag hör alla som vill ha lika varm och skön sommar som förra året. Har ni glömt bort hur mycket bränder det var?? Grillförbud?? Vattningsförbud??? Grundvattennivån var extremt låg. Jag tycker det är hemskt. Tror jorden håller på att ge upp. Jag vill inte brinna upp. Nä, det var absolut ingen normal sommar.

    1. theresewickman

      Det behöver absolut inte vara lika varmt varje dag som förra året, absolut inte. Men det behöver heller inte bli frost på nätterna i slutet på Maj 🙂 Lagom är bäst, men håller med dig, är rädd för hur mycket vädret ändras hela tiden.. Ena dagen är det vinter för att nästa dag vara 25 grader varmare, det är INTE normalt.. Ha en fin dag!

      KRAM

  2. Elin

    Stor varm kram till dig. Tycker du är en fantastisk mamma & så klok & stark kvinna. Ta hand om dig & allt kommer ordna sig till det som var meningen ❤️❤️❤️❤️

  3. B

    ”This to shall pass”. Mitt motto även när det är som värst så försöker jag tänka this to shall pass hur lång tid de än må ta så kommer det passera oavsett utgång. Styrkekram

  4. Madelene

    Jag och mitt ex gick också k familjerådgivning. Det fick oss att inse att det var över. Man kan inte hålla ihop bara för att man har barn tillsammans. Det är inte det bästa för barnet/barnen. Och definit inte för en själv. Är det lätt är det rätt.

  5. Vickan

    Kanske ör det naturligt att första besöket rör upp mycket känslor och visar på olikheter då mycket blir sagt och kommer fram, men att ni kanske kan rekonciliera och landa mer under andra, tredje eller kanske fjärde besöket? Det som kommer fram behöver kanske komma fram. Hoppas att allt löser sig för dig!

    1. Sofia

      Ja! Ni får nog ge det några besök innan ni vet vad ni landar i. Sen hoppas jag att ni hittar den lösning som kommer bli bäst för ER