HAR GLÖMT ATT BERÄTTA FÖR ER….. – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

HAR GLÖMT ATT BERÄTTA FÖR ER…..

Hej fina du..

 

Jag kom på att mitt i allt som hänt senaste veckorna, med planering inför Matheus födelsedag, aborten som det blev en del komplikationer med och som sen slutade i missfall ett par veckor senare & med tanke på stämningen mellan mig & Constantin så har jag helt & hållet glömt bort att berätta att han fått jobb..

Hade sett framför mig hur det skulle bli den dagen han fick jobb, hur vi skulle fira i Bubbel & planera för framtiden.

I stället blev det inte alls så. Vi har inte firat, inte pratat om framtiden, för just nu vet jag inte hur jag vill att min framtid ska se ut om jag ska vara helt ärlig..

Kanske tycker några det är fel att jag är så öppen mot er om hur jag känner i det här? Hur vår pågående dipp i relationen påverkar mig..

Men det känns nyttigt & viktigt för mig, att inte dela för mycket men ändå öppna upp om mina känslor & tankar.

Den positiva responsen jag får tillbaka gör också att jag inser att vi kanske borde vara fler i influencer i världen som faktiskt visar baksidan av sitt “perfekta” liv..

Tror det är nyttigt för alla att slippa ångest, press & stress över hur alla andras liv verkar vara så förbannat perfekt & i stället se hur många vi faktiskt är som också då & då kämpar med sina svårigheter oavsett vad det må vara..!

 

Men nu var det egentligen inte det här vi skulle prata om, utan jobb & weekendresa 🙂

Är glad att C äntligen fått jobb, även om vi/han fortfarande hoppas på ett mer permanent jobb än en timanställning så är det bättre än ingenting & just nu ger de honom mer än 100% arbete..

Det blev en omställning när han började jobba igen, på både gott & ont. Är ganska skönt att komma ifrån varandra lite & slippa gå på varandra, samtidigt som jag nu ska axla rollen som företagare, mammaledig & ta hand om hushållet ensam..

Får helt enkelt prioritera om & lägga arbetstiderna annorlunda än innan. På dagarna prioriterar jag bara Matheus & dom stora barnen när dom kommit hem, jobbar undan dom timmar som Matheus sover på dagen annars får allt jobb väntas till dom sover kvällstid & hushållssysslor som tvätta, laga mat & städa gör jag oftast tillsammans med barnen eller om dom tittar på en film under tiden. Känns skönt att ha det klart när kvällen kommer & min jobbtid startar.. Känns konstigt på något vis. Mycket mer att pussla med, men känner mig starkare på något vis?

 

I helgen åker vi allihopa , hela familjen i väg på en weekend upp till Gävle. då vi är inbjudna till premiäröppningen av Furuvik . Sist vi var där var Matheus inte ens 2 veckor gammal 🙂

Hoppas & tror att det kommer bli en fin helg.

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena

  Hej!

  Ville bara säga att fastna inte i ett förhållande du mår dåligt i! Svårare att lämna ju längre du väntar och inte värt att må dåligt fler år av sitt liv! Jag har varit där och vet! Hoppas att det löser sig för dig! Gillar dig och din blogg jättemycket! ❤️❤️❤️

 2. Madde

  Jag älskar att du är ärlig! Får mig att må bra att se att alla andras liv inte heller är så perfekt som det verkar!!

 3. Julia

  Vet inte vad dessa kommentarer under syftar till. Men om det är du som lagt ut hur din sambo beter sig och att han är taskig så är det väldigt dumt sålänge du inte frågat honom vad han tycker om det. Tycker du sla vara mer transparent i dina inlägg om er relation. Vi får ju bara höra din verision och sätter du lägger fram det på gör automatisk att man känner vilket pucko din sambo måste vara. Inte snällt mot honom och ger ju dig inte rättvisa råd och tips ändå. Lägg fram det på ett annorlunda sätt och mer neutrala frågor. Förklara problemet utan att lägga allt ansvar på din sambo. Sen håller jag inte alls med att du ska lämna honom, du valde en utländsk kille utan barn, som levt i fattigdom och i en annan kultur. Tycker du är skyldig honom och er familj att ha tålamod, kämpa och försöka förstå. Han kunde ju inte vetat hur han skulle känna när han väl bor i Sverige, vara bonuspappa, få barn. Det är väldigt omtumlande att få barn och tänk då att bli det under era omständigheter. Tycker inte heller han har några skyldigheter mot dina tidigare barn. Dom är ditt ansvar. Men självklart vara trevlig och att alla ska trivas. Så nej kämpa på! Ingen är perfekt. Börja utifrån dig själv, vad kan du ändra på, hur du vill leva och vad du skulle önska och så får han också göra sen får ni mötas. Båda får sänka sina krav. Lycka till!

 4. Lovisa

  Känns inte som att ni har nån grundtrygghet, en stabil bas från början. Tycker det har varit mestadels dåligt mellan er hela tiden (iaf om man läser mellan raderna här). Du vet ju självklart bäst så ingen bloggläsare kan ge svar men du verkar olycklig med honom.

 5. Sofia

  Jag hejar på dig/er härifrån amningssoffan. Tycker det är skönt att du är så ärlig! Var inte så länge sedan jag hittade dig på instagram och jag tycker du är en frisk fläkt mitt i allt det perfekta (även om du är pretty amazing och perfekt också) ! Hoppas att du mår bra och att det löser sig på bästa sätt. Skickar massa styrka från en powermama till en annan!💞

 6. Milla

  Jag hoppas verkligen det löser sig för dig och barnen, tror tyvärr inte att c kommer att ändra på sig, han är som han är och lever på ett annorlunda sätt. Dina barn har varit med från början och det är något även han borde ta ansvar för tycker jag. Man behandlar inte barn olika när det bör under samma tak, det spellar ingen roll om han är pappa till dom eller bara extra/Bonus pappa, barn är barn och ska bli lika mycket älskade.
  Om jag hade varit dig, skulle jag lämna honom tyvärr, och kämpa på själv, du är en stark kvinna det vet jag.
  Kärlek till dig och barnen ❤

  1. Molly

   Jag håller med om allt du skriver här.
   Gör det rätta Therese när du fortfarande orkar och är stark ❤️❤️

 7. Elin

  Hoppas allt löser sig till det bästa för dig och dina underbara barn. Du verkar vara en halt fantastik mamma & jag tycker du är så stark som ”vågar” öppna upp om er kris.
  Stor kram ❤️

 8. Fanny

  Tycker ert förhållande har varit svajigt från början. 😣 Hoppas ni kan få hjälp så allt ordnar sig!! 💛

 9. Gunilla

  Jag hoppas att det ordnar sig för er och att ni får någon att ventilera era tankar med. Läste frågor och svar på Instagram och så jobbigt att han säger elaka saker och är annorlunda mot dina barn nu efter att ni fått Matteus. Varit med om liknande men han lämnade mig efter att vi inte kunde få barn tillsammans! Var en stor sorg! Håller tummarna för er!

  1. Molly

   oj, om det ovan stämmer så blir jag väldigt orolig för dig och barnen Therese.
   Tror inte han kommer ändra sig. Hoppas detta slutar bra för Dig och Dina barn 💕

  2. Barbro

   Hälsa då och gratulera.Hoppas att ni får det bra i Gävle och besöket på Furuvik.
   Kram till dej och hela familjen också.

Annons