JAG FÖRNEDRAR MIG SJÄLV NÄR JAG BÄR BIKINI! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

JAG FÖRNEDRAR MIG SJÄLV NÄR JAG BÄR BIKINI!

Hej fina du!

Har du haft en fin dag?

 

Snubblade över en kommentar här på bloggen nu ikväll, en kommentar jag inte borde bry mig om men som ändå gjorde mig ledsen.  Kanske precis det den “Anonyma” ville, men jag kan bara inte förstå vad för typ av människa som kan vräka ur sig elaka saker om någon annans kropp? Varför gör man så?

 

Jag uppfostrar mina barn till att alla är vackra & lika mycket värda oavsett hur man ser ut, en del är korta, långa, runda, kurviga, smala, mörka, ljusa vad det nu kan vara & alla är lika mycket värda & ska framförallt behandlas som man själv vill bli behandlad.  Man säger aldrig något negativt om någon annans utseende, ALDRIG!

Jag hoppas att du som lade kommentaren om min kropp, inte har några egna barn.

Inte konstigt att barn mobbar i skolan när vuxna som ska vara bra förebilder beter sig såhär?

 

Kan man inte tänka längre? Tyck & tänk vad du vill om min kropp, din egna eller om någon annans, men håll dina tankar för dig själv. Vet du ens vad sådana här kommentarer kan göra när det sägs till fel person?

Skapa ätstörningar, självhat, ångest & press att ändra sin egen kropp.

Detta sårade mig, jag försöker så innerligt att få andra att må bra i sina egna kroppar, därför dansar & visar jag mig själv i underkläder där man kan se mina celluiter, mina bristningar, mina kurver & mina brister för att visa att det är många där ute som ser ut precis som jag & att alla inte ser ut som media försöker framställa en bild av en kvinna men dom ska också våga älska sig själva, vara självsäkra & framförallt våga gå på stranden i bikini utan att höra från ett pucko som du att man inte borde visa sig lättklätt?

Varför har inte jag samma rätt dom du att visa mig i underkläder eller Bikini? Ska jag gömma mig inomhus i sommar eftersom min kropp gör att jag förnedrar mig själv på stranden?

 

Är du stolt över din syn på andra människor? Är du stolt över vad du förmedlar? Att du inte skäms.!..

 

Det här vad kommentaren jag fick – Det är synd att du redan har fått en gammal kvinnas kropp det kan du inte hjälpa. Men ställ inte upp på reklamsamarbete för underkläder och visa upp din kropp. Du bara förnedrar dig.!!

 

Vet du vad, du kommer INTE få vinna över mig eller någon annan. Jag kommer fortsätta visa upp mig i Badkläder , dansa i underkläder & ÄLSKA mig själv.

Klarar du inte av att se min rumpa skaka när jag dansar, checka ut & kom inte tillbaka!!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena

  Å du som har en sån fantastiskt vacker kropp! Hade själv önskat mig en sån figur, men mitt hull sätter sig på magen, Ville bara skriva efter den elaka kommentaren du fick att FU inte ska ta åt dig! Många skulle önska din figur! Och jag tycker det är bra att man får se olika kvinnokroppar i media! ❤️❤️😍

 2. Amanda

  Vilket arsle!

  Tänk att inte alla kunde leva efter divisen ”har du inget snällt att säga/skriva så håll käft!”. Det skulle underlätta mycket!

  Hoppas du slår bort tanken och njuter av din härliga familj och alla oss som tycker det är supermysigt att följa er ❤️

 3. Jojo

  En sån vill bara provocera! Vi behöver alla slags kroppar på sociala medier! Du är supersnygg, och vacker! Tänkte speciellt på det när du sa du skulle iväg o fixa fransar. Du var lika snygg utan dom, och så fin hy och så ser du så ung ut. Kram!

 4. Therese

  Tycker du är såååå vacker! De är bara svartsjuka puckon som inte vågar skriva ut sitt namn som vill såra dig. Ta absolut inte åt dig! Kram till dig och din fina familj! 🙂 /theresestalarm (insta)

 5. Therese

  Tycker du är såååå vacker! De är bara svartsjuka puckon som inte vågar skriva ut sitt namn som vill såra dig. Ta absolut inte åt dig! Kram till dig och din fina familj! 🙂 /@theresestalarm (insta)

 6. Eli

  Fy alltså! Blir så arg på människor som inte kan bete sig! Du är så fin och du är en sån grym förebild som visar att vi alla är olika och duger som vi är! Jag är 42 och undrar när jag ska HELT kunna släppa det här hemska tänket om att jag inte duger/är lite för tjock/för blek/gropig eller va Fan det är. Sååå trött på det och att hela livet vara andra till lags, för vems skull då liksom? Nä nu jäklar är det dags att vi låter varandra vara, alla är fina som de är och att vi alla får må bra! <3 Kram till dig

 7. tant H

  Du är fin och Du är stark! Du duger precis som Du är och just för att Du markerade nu så kommer många kvinnor att just våga sig ut och bada denna sommar! I min ungdom sa man “bättre tjock på kroppen än i huvudet” – dumma kommentarer kommer ur tjocka huvuden!
  Gläds åt Livet!

 8. Sunsetjenka

  Fy vad tråkigt att du fått såna negativa kommentarer, men du ska inte ta åt dig.
  Du är fantastisk, vacker, modig och självsäker som dansar i underkläder 😁Du är en positiv förebild som vågar visa hur en kvinna kan se ut efter att ha fött 3 barn. Fortsätt vara så inspirerande som du är ❤ Be your self!

 9. Madelene

  Jisses avundsjuka människor 😡😡🤮 du är grymt vacker, du har fått 3 vackra barn. Fortsätt va stolt över din kropp 👊👊 du som vågar visa att alla är vackra, som får andra att våga visa sig, de är styrka. Fortsätt med de du gör. För vacker de är du ❤ å kropparna ska vi vara stolta över. Kvinnokroppen är fantastisk 😘😍🥰

 10. Ennet

  Tycker ditt budskap är inspirerande och så viktigt i detta utseendefixerade samhälle, fortsätt sprida inspiration med dina foton och videon!

 11. Camilla K Svedin

  Fy vad elakt! Stackars människa som inte har mer vett än så!
  Det måste ligga någon form av avundsjuka bakom den vidriga kommentaren. Du är jättefin!

 12. Emma

  Du förnedrar verkligen inte dig själv tvärtom står upp för dig själv och hjälper andra att lyfta sig själva! Tycker det är väldigt starkt och fint av dig! Förlåt men förstår inte hur man kan vara så liten som människa och försöka trycka ner andra människor

 13. Emma

  Usch undrar ibland hur en del medvetet vill göra andra illa på detta vis! Ja tycker du är jätte fin precis som du är! Och många andra men har svårt att hitta något fint på mig själv! Har gott upp mycket i vikt på några år har ja ökat 15 kilo i vikt pga mycket stress och natt jobb tror ja själv och att matrutinerna inte varit dom bästa! Blir väldigt ledsen när folk kommenterar kommentarer som tex oj va tjock du har blivit eller har du verkligen lagt om kosten du är ju jätte tjock! Inte roligt att höra! Du har en kvinnas kropp många av oss blir lite rundare och får lite skavanker efter graviditer! Ja försöker tänka när ja känner mig fuloch tjock och trött att fokusera på det som ja har och inte på det ja inte har! Ja är frisk har inga sjukdomar min dotter är frisk! Kanske inte har perfekt kropp eller utseende men vad gör det egentligen ja är ju frisk och har en frisk dotter!

 14. Camilla

  Du är så vacker & snygg i din kropp & det är så häftigt hur du väljer att visa dig, trots alla j×vla ideal, Bra mycket finare med din kropp & jag hoppas att det är ditåt samhället är påväg, att inte göra påhopp.

 15. A

  Vilka idioter det finns! Skaka av dej det och fortsätt med det du gör. För mig är du en stor förebild:) kram

 16. Nathalie

  Vidrig kommentar! Tycker du är så fin och fortsätt med det du gör! <3 Du är då en sann förebild!

Annons