DOFTAR SOM EN LJUVLIG SOMMARDAG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DOFTAR SOM EN LJUVLIG SOMMARDAG!

I samarbete med Dermosil

 

Hej fina du!

 

Jag har en liten dille på väldoftande handtvålar samt duschcremer.

Constantin brukade förut hälla i vatten i våra tidigare tvålpumpar & jag blev lika galen varje gång. Ingen späder lixom ut en perfekt tvål med vatten. Vem vill ens ha en tvål som bara rinner som vatten? Tur han inte gör om samma misstag längre, för jag & ungarna blir galna på honom 😉

 

Sedan en tid tillbaka har vi använt Dermosils produkter. Jag gillar verkligen deras produkter & det är inget jag säger bara för att detta inlägg är ett samarbete, jag promotar dock heller aldrig produkter jag själv inte kan stå bakom & alla mina samarbeten är alltid 100% ärliga., Jag gillar dom helt enkelt, dofterna, funktionen ( dom är parabenfria, växtoljebaserade , hudvändliga & så använder Dermosil alltid minsta möjliga mängd konserveringsmedel, & milda parfymer)

 Sen ska det erkännas att jag gillar att beställa genom nätet 🙂 I love webshoppar & dom billiga priserna som erbjuds!

 

Det jag gillar mest med den nya serien vi börjat använda oss av är doften, den har en ren doft, precis som en sommardag & dom har återfuktande gurkextrakt som slätar ut & fräschar upp huden & man känner sig inte sådär torr som man kan göra efter att man använt tvål & duschcreme.

Även Deodoranten upplever jag bättre än förväntan & jag doftar naturligt friskt under armarna. Jag har annars svårt att hitta en deodorant som jag tycker har det som min kropp behöver & efter jag fick barn tycker jag att det är ännu svårare då jag har lättare att lukta svett, trots att jag använt Deodorant. Fler som upplevt samma sak efter barn? Men denna har hittills hållit svettlukten borta 🙂

Hudlotionen som är i samma ljuvliga serie använder vi också flitigt på barnen, speciellt Matheus som har känslig hud, perfekt med skonsamma produkter för hela familjen..

 

Dermosil säljs enbart på nätet & du hittar hela deras utbud på Dermosils hemsida

Med koden therese19 så får du en Summer Rain Hudlotion på köpet vid en beställning hos Dermosil.se ,gäller fram till 17 Maj.

Ha en fin fortsatt kväll!

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Man tillsätter ju vatten för att dryga ut de. Jag har helt slutat köpa flytande tvål, schampo, duschkräm etc. Beställer fast schampkaka från Jordklok. Den ser ut som en vanlig tvål och gör håret fantastiskt. Att använda balsam är lika illa som att använda sköljmedel när man tvättar. Tvättmedel köper jag också från Jordklok. Det har märket Sonett och är så bra, man blir glad av doften, likaså av Sonetts grovrengöring. Tvål att tvätta händerna och kroppen beställer jag från Lush. Deras Karma tvål alltså! 🤗

  1. theresewickman
   theresewickman

   Skulle aldrig klara mig utan sköljmedel 🙂 Älskar doften! Likaså tvål & dushcremer.. Ha en fin dag! Kram <3

   1. Manda

    Läs på om vad det gör mer vår värld/miljön där dina barn ska växa upp och hur hälsan påverkas av något så onödigt som sköljmedel. Det fyller ingen som helst funktion till att få ren tvätt. Ättika och etriska oljor kan lukta lika gott. Bara ett tips.

    1. theresewickman
     theresewickman

     Tack, är glad & tacksam att du lyfter detta & gör mig bättre. Jag provar gärna att ta bort sköljmedel & tillsätter med något annat, betydligt bättre.. Har sådana där oljor här hemma men hade ingen aning om att det funkar som doft i tvätten. Tack, ska provas direkt! Ha en fin dag! KRAM

 2. Alexandra

  Haha min sambo gör lika med våran pumptvål. Fast ja säger till han men han har börjat tagit fram en ny tvål till mig så använder han upp den utspäda tvålen själv 🙂

  1. theresewickman
   theresewickman

   Ja men vem gör så? & varför? 🙂 Haha, den blir så himla rinnande & jag stör mig så varje gång jag upptäcker att han hällt i vatten. Från & med nu hoppas jag han inte rör familjen tvål utan tar sin egna , precis som din man.. Ha en fin dag! KRAM