Therese Wickman

HON VÅGADE SÄGA IFRÅN, MEN BLEV KALLAD HORA!

Jag är så fruktansvärt stolt över Ellah, så in i norden & jag känner att någonstans måste jag gjort rätt i min uppfostran.

Bara synd det finns idioter ( ja, jag kallar dom idioter ) som inte vet hur man beter sig & som använder ord som inte borde användas, speciellt inte till min dotter.

 

Fick ett samtal i eftermiddags utav Ellahs lärare. Hon berättade att det var tre äldre killar i från högstadiet som under dagen stått & bettet sig illa till två killar i Ellahs klass. Kan du ens tänka dig att ett gäng på 15 år stor & ”mobbar” två 9 åringar?

I allefall så kliver Ellah in, mitt i mellan & säger åt dessa äldre killar att sluta.  Fatta hur stolt jag blev när jag hörde det? Jag har lärt både Ellah & Kidh att man säger i från när man ser någon blir behandlad illa, men inte trodde jag att hon skulle ha mod att säga till så stora grabbar.

Dessa killar tog detta oerhört barnsligt & började kalla Ellah hora. Kan ni fatta? Redan här, i skolan beter sig vissa killar som skit, använder ord som hora till tjejer?

Fy fan rent ut sagt..

 

Men jag är glad över skolans reaktion, detta borstas inte under mattan , även om det tragiskt nog anses som vardagsmat i många andra skolor.

Dessa ord är inte ok att använda & absolut inte att använda mot andra. Detta har nu rektorn tagit tag i som i sin tur ska ha möte med grabbarna & deras föräldrar.  Känns tryggt att veta att skolan reagerar så starkt på detta.

I mångas ögon kanske dessa bara är skällsord som används, men jag vill att det ska ta tag i nu, att min dotter växer upp & ser att hon är värd respekt & att det är detta inte är ord hon ska behöva ta…

Min starka, kloka unge, Är så enormt stolt över dig!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojo

    Vilken tjej du har! Hon är ju helt fantastisk, jag som kvinna blir stolt. För vi tjejer/kvinnor ska inte vika oss och vi ska absolut inte tolerera såna ord mot oss. Måste vara något rejält fel på dessa killar som går emot en liten tjej. Fel i skallen på dom!

  2. Alma

    Vilken dotter du har Therese! Bra att hon står upp för andra och sig själv!
    Men ingen ska bli kallad hora och verkligen inte en liten tjej!❤️

  3. Daisy

    Vilken fantastisk tjej. Synd grabbarna inte tog åt sig av vad hon sa och bad om ursäkt istället för att hoppa på henne med onda ord.

  4. Lovisa

    Så stolt du ska vara över Ellah!

    Inte lika stolta är pojkarnas föräldrar, bra att skolan tar tag i det.

  5. Sandra

    Men vilken stark individ hon är din fina dotter!!!!!! Det har du ju gjort så fantastiskt bra! Och allt du skriver i ditt inlägg är så spot on och viktigt!!!! Heja er ???

  6. Stina

    Sträck på dig ordentligt Therese för där har du lyckats fantastiskt bra, du har uppfostrat en tjej som inte bara vet vad som är rätt och fel och hur man inte ska bete sig mot andra människor utan oxå en tjej med en massa mod, självförtroende och skinn på näsan! Hon kommer att gå långt, tillskillnad från de där puckona som ger sig på att mobba och andra.. Hoppas mina töser som än så länge är små blir lika modiga som ellah när dom blir större!

  7. Stina

    Sträck på dig ordentligt Therese för där har du lyckats fantastiskt bra, du har uppfostrat en tjej som inte bara vet vad som är rätt och fel och hur man inte ska bete sig mot andra människor utan oxå en tjej med en massa mod, självförtroende och skinn på näsan! Hon kommer att gå långt, tillskillnad från de där puckona som ger sig på att mobba och andra.. Hoppas mina töser som än så länge är små blir lika modiga som ellah när dom blir större! ❤

  8. Elin

    Vilken modig tjej du har!!❣️ Väldigt starkt gjort och väldigt omoget och fegt av dessa killar att bete sig så mot yngre barn ?