HELGEN AVSLUTADES PÅ AKUTEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HELGEN AVSLUTADES PÅ AKUTEN!

Hej fina du, har du haft en fin helg?

 

Det känns som om våran bara susat förbi. I Lördags fixade jag & donade en del med barnen, vi slängde skräp, rensade i trädgården & hade en allmän spontan fixardag. Solen sken, vi badade i poolen, spelade spel & myste. Fram mot kvällen när det var dags för middag så stannade barnen kvar ute för att leka med kompisar, åka airboard & cykla.

 

Plötsligt mitt i matlagninen kom Ellah inrusande i tårar. Hon hade ramlat på Airboarden & slagit sig rejält. Jag plåstrade om henne & sedan satte hon sig i soffan för att inta kvällsmyset. Tiden gick & hon fortsatte att beklaga sig ett par gånger på smärta i hennes hand & lillfinger. Lillfingret var rejält svullet men jag sade vi skulle avvakta till idag för att se om det kändes bättre.

. Men flera gånger i natt har hon kommit in till mig & klagat på smärta, så i morse ringde jag 1177 som fixade en jourtid på vårdcentralen för att undersöka henne,. Sagt & gjort packade jag in alla tre ungar i bilen och for i väg.

Typiskt nog , när något sånt här inträffar så hade Constantin planerat en tripp upp till Stockholm för att umgås med en kompis. Men jag är ju van att klara mig själv innan vi träffades, så det funkar, man gör det bästa av situationen helt enkelt. Sen skulle de såklart vara enklast & smidigast att framförallt lämna lilleman hemma, men de löste sig ju ändå 🙂

Men men, väl inne fick Ellah snabbt komma in till en läkare som undersökte henne & skickade oss sedan vidare till akutröntgen på Sjukhuset. Han ville efter att han sett hennes hand vara säker på att den inte var bruten.

Var bara att hoppa in i bilen & fara vidare från jourvårdcentralen till Sjukhuset.

Hade förberett mig på att vi skulle få sitta i många timmar, ni vet ju hur det kan vara på Akuten. Men till min förvåning gick det hyfsat fort & efter noga tagna bilder & två läkare som tittat på bilderna så kunde dom inte se någon fraktur, & tur var väl det så vi fick åka hem..

Har lindat handen & inom ett par dagar hoppas jag hon ska känna sig bättre <3

 

 

Tidigt i morgon bitti är det dags för Sjukhuset igen, denna gång med Kidh som har tid till ögonläkaren, klockan 8 på morgonen & nu ikväll smsade Constantin att han blir kvar i Stockholm till i morgon, så lilleman får snällt följa med en ny sväng till Sjukhuset 😉

 

Ta hand om dig, Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Smsade han och sa att han blir kvar en natt till, eller smsade han och frågade om det var ok om han stannade en natt till.?
    Väldigt stor skillnad 🙈kram