Therese Wickman

VINNARNA I PARKEN ZOO TÄVLINGEN!

Hej fina du!

Har du haft en fin påsk?

Jag har lagt allt jobb åt sidan & njutit av ledigheten med familjen i det fina vädret. Jag har extremt svårt att släppa jobbet i och med att det är mitt företag & speciellt när det plingar till i telefonen & mailkorgen blir överfull, men är jag ledig så är jag & det har jag försökt bli bättre på.

Jobbet, alla mail, alla möten, & den långa to do listan har fått vänta & det har varit så himla skönt. Snacka om att denna långhelg blivit en försmak på sommarlovet. Känns nog tungt för barnen att gå tillbaka till skolan i morgon. Vi har njutit till max! Firat påsk med familj & släkt, legat & slappat på baksidan & barnen har tagit flera dopp i spapoolen om dagarna, sovit över hos kompisar & lekt i parken..

Har du haft en fin påskhelg?

 

Nu äntligen tänkte jag dela med mig av vinnarna i tävlingen om en hel dag på Parken Zoo den 1 Maj mellan 10-16, skulle gjort det igår, men valde att ta annandagpåsk ledigt för familjen & hemmet. Hoppas du förstår <3

 

Grattis till Gabriella Karlsson, Kajsa Lannestad, Therese Wennström, Jeanette Bouvin samt Martin. Maila mig på [email protected] för vidare information <3

Skulle ni mot förmodan få förhinder, hör av er så någon annan har chans att ta er plats i såfall!

Ska bli så kul att få träffa er & till er som inte vann denna gång, håll utsikt, snart kommer det komma vidare tävlingar i ett samarbete med Parken Zoo!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.