Therese Wickman

VILL DU SPENDERA EN HEL DAG MED OSS PÅ PARKEN ZOO?

I annonssamarbete med Parken Zoo

 

Något som vi alltid älskat att göra sedan barnen varit små så är det att besöka Parken Zoo, oftast minst en gång per år.

Parken Zoo ligger i Eskilstuna vilket för oss är ett perfekt avstånd för en dagsutflykt, det tar knappt en timme för oss med bil dit.

För mig personligen så tycker jag det är viktigt med Djurparker. Det är inte bara en mysig utflykt för familjer utan dom sprider också ett engagemang, kunskap & framförallt ger alla utrotningshotade arter en chans till en framtid.

Förutom alla dessa fantastiska & fascinerade djur som finns på Parken Zoo & all intressant forskning kring dom så finns det så mycket härliga lekplatser, en vacker natur, karuseller att åka sig snurriga i , god mat att njuta av & sockervadd att äta sig proppmätt på.

Barnens favorit i Parken är Lilla Zoo, helt klart! . Där kan du komma tamdjuren riktigt nära.

Där finns också alltid personal som delar sin kunskap kring hur dina husdjur bör skötas om , samt vikten med att visa djuren respekt, förståelse samt öka empatin kring djuren.

Tänk hur många barn som faktiskt aldrig annars kommer i kontakt med djur?

För Parken Zoo är det oerhört viktigt att minska klyftan mellan djur, natur & människan, vilket är en viktigt del i bevarandearbetet.

I år ska vi självklart tillbaka till Parken Zoo. Sist vi var där var förra året, bara ett par dagar innan Matheus föddes. Ska bli extra roligt att se hans reaktion över besöket. Vi kommer åka dit 1 Maj  & jag har fått den enormt stora glädjen att bjuda med fem läsare/följare och deras familjer för en hel dag på Parken, öppet mellan 10-16 där inträde, roligheter & lunch ingår. I inträden ingår det också fria åk, hur mycket du vill på Tivolit.

Hur fantastiskt är inte det?

 

För att vara med om chansen att vinna denna heldag så vill jag att du kommenterar här nedan vilka du skulle vilja ta med dig samt besvarar på frågan vilket år Parken Zoo öppnades?

Fem vinnare kommer dras den 20/4. Lycka till <3

 

 

Puss & Kram

 

(Värdet på vinsten är 469kr/vuxen och 375kr/barn och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia söderström

    Oupps, skrev fel. Parken öppnades 1898 exakt 100 år före jag blev mamma för första gången!!

  2. Mia söderström

    7/7 spelar dom!!
    Önskar få ta med våra 3 yngsta barn som inte är så små längre, men som aldrig varit på parken zoo!!

  3. Ida

    Parken Zoo öppnade 1898!
    Jag skullevilja ta med mig min familj, två söner och en sambo! Hoppas på vinst! ?

  4. Anna juhlin

    Parken zoo öppnades 1898
    Jag skulle ta med mina två älskade barn. Som ensamstående mamma så är de inte alltid lätt att få till ekonomin till att göra något så roligt tillsammans som en heldag på ett zoo. Mina barn skulle bli så glada. Vi håller tummarna nu skulle betyda mycket för oss.

  5. Elin Törnqvist

    Parken öppnade 1898. Jag skulle vilja ta med mina två döttrar och min man! Min minsta tjej älskar surikater ?? så det skulle vara så kul att få överraska dom med en dag på Parken Zoo och surikaterna.

  6. Yasmine

    3 juli år 1898 🙂
    Jag skulle ta med mig min sambo och våra 4 barn, efter att ha renoverat våran lilla gård på all ledig tid sen förra sommaren så skulle det vara så fantastiskt skönt att komma hemifrån och spendera tid med hela familjen <3

  7. Katja

    Tjooolahop!
    Parken öppnade sina portar 1898.. Jag skulle ta med min sambo och dottern på 6 år dels för att hon älskar djur och tivoli, och om inte annat popcornen! Sedan ser jag det som en underbar stund att spendera med familj och samtidigt socialisera sig med nya goa människor! Vore väldigt kul och trevligt!

  8. Anna

    Parken zoo öppnade 1898 och jag skulle såå gärna ta med min sambo och våra två töser på 3 och 4år. Skulle va en dröm att få vinna då vår ekonomi är kämpig eftersom jag vart arbetslös länge.

  9. Karin

    Parken zoo öppnade 3 juli 1898. ?
    Jag skulle gärna ta med mig man och två barn för en dag på Parken Zoo.
    Extra roligt skulle också vara att ta med våra vänner som skulle behöva göra något roligt just nu. ?

  10. Cecilia

    3 juli 1898
    Jag skulle så gärna vilja ta med mina 2 barn till denna underbara park som både har djur och karuseller. Mina barn älskar djur och dom skulle bli helt överlyckliga om dom vann:) Som ensamstående mamma är det svårt att göra såna utflykter i vanliga fall.

  11. Louise

    Parken zoo öppnade 1898.
    Jag skulle ta med mig mina familj. Min sambo och min snart 1 åriga dotter som aldrig varit på zoo förut men älskar djur 🙂

  12. Veronica

    1998
    Jag skulle vilja åka med mina två döttra som har gått igenom en tuff period nu efter att deras pappa valde att lämna oss för en annan familj sen jag blev ensamstående har det varit tufft ekonomiskt så skulle betyda mycket (:

  13. Sofia Olsson

    Parken zoo öppnades 1898. Min dotter fyller 8 år den 8 Maj och min son är 5,5 år gammal. Jag & barnens pappa har för ett tag sedan gått isär och det har vart en tuff period att gå igenom. Det skulle vara fantastiskt att få spendera en dag med er och även få ge barnen lite egentid att tänka på annat och ha kul. Samt det vore ju en perfekt födelsedags present. Vi bor även i Karlskoga som ligger nära Örebro så det vore skoj. 🙂 Håller tummarna. Kramar Sofia

  14. Emelie

    Parken öppnade 3 juli 1898.
    Jag skulle ta med mig min man och mina 2 barn 6 å 3 år. De älskar djur och karuseller så ett besök på parken zoo skulle vara perfekt 🙂 hoppas på tur. Glad påsk ?

  15. Anna Rohlen

    3/7 1898
    Det skulle vara så roligt att få överraska min familj med en resa till Eskilstuna Zoo. Med fyra barn i familjen har vi sällan råd att unna oss besök på djurparker! Håller alla tummar! Glad Påsk! ??

  16. Linda Jonsson

    Parken öppnades 1898.
    Ja skulle ta med mina 3 barn och sambo. Som liten var vi årligen på parken zoo och detta är en härlig utflykt och tradition som jag gärna nu upplever med mina barn!

  17. Emma

    Parken öppnades 3 juli 1898 ?
    Jag skulle vilja ta med mina 2 barn Charlie och Stella och min man på denna upplevelse. Och skulle va jättekul att få träffa er ? Jag håller tummarna ✊???

  18. Chatrine schöllin

    Parken öppnades 1898.
    Skulle tag med min familj, sambo och son på 3 år i september.
    Vi skulle även se till att tag med vännerna för att spendera en dag med dom.
    Det är sonens bästa vänner som är 1 1/2 och en snart 4 åring, med föräldrar.
    ????♥️

  19. Jessica Lummer

    Parken ZOO öppnades 3 Juli 1989??
    Skulle vilja åka med min sambo och våra fyra barn( 1 bebis) då vi inte har ekonomisk möjlighet att göra såna här aktiviteter och vi inte kommer kunna göra något på hela sommaren så vore det fantastiskt att få ge do detta. ???

  20. Jenny

    3 juli 1898.
    Jag skulle överraka och ta med mig barnen och min man. Efter att själv inte mått så bra av olika anledningar skulle både jag och barnen behöva få en rolig dag. Kanske få tillbaka den glada person jag normalt är. Barnen få tillbaka sin mamma.

  21. Emilie

    Parken Zoo öppnades 3 juli 1898 ?????

    Jag skulle bjuda med min syster, mamma och två syskonbarn. Det skulle vara spännande att spendera tid tillsammans med dem på en plats vi aldrig har varit på förut.

  22. Christine Vennergrund

    Parken Zoo öppnades den 3:e juli 1898 men de första djuren kom först i början av 50-talet. Självklart skulle jag vilja spendera en heldag där med dig och din härliga familj. Jag skulle ta med mig min man och våra två barn på denna mysiga utflykt ❤️

  23. Elin

    Hej! Svaret är 1898!

    Jag skulle vilja ta med mig våran familj, Det är jag och min man, våra tre biologiska barn sen har vi äran att ha 2 familjehems planerade barn hos oss! Skulle va super skoj att få komma med och besöka parken för första gången!

  24. Malin Karlsson

    Parken öppnade 3 juli 1898.
    Jag skulle ta med min man och mina två barn på 2 och snart 4 år. Min stora kille älskar djurparker och alla slags djur och pratar ofta om att åka till parken zoo och vilka djur som finns där.

  25. Sandra

    Parken Zoo öppnades den 3e juli 1898! Jag skulle ta med mig min sambo och mina två barn. Barnen älskar Parken Zoo och allt som finns att se och göra där! Verkligen en perfekt och mysig utflykt med familjen som uppskattas av alla!

  26. Johanna

    Parken öppnades 1898.
    Jag skulle ta med mig sambon och våra 3 barn, det skulle bli första gången på parken zoo för vår lilla på 2,5 år och han skulle älska lika mycket som storasyskonen på 9 och 7 år 🙂

  27. Camilla fritz

    Parken zoo öppnades 3 juli 1898,
    Skulle så gärna vilja bjuda min son och sambo. Sonen älskar djur och har aldrig besökt en djurpark tidigare??

  28. Nicole

    Parken öppnades den 3 juli 1898!✊?✊?
    Om jag skulle ha turen med mig så tar jag med mina barn, och får en helt fantastisk dag tillsammans med er på parken zoo!????????

  29. Julia Larsson

    Jag skulle bjuda med mina 3 goa barn som har fullt med energi och gillar fart och fläkt,
    Tar även med mig sambon så vi kan spendera en riktig heldag tillsammans. Passar oss perfekt då det varit mycket jobb mm. det senaste.

    Parken zoo öppnades 3 juli år 1898????

  30. Elin

    Parken invigdes 3 Juli 1898.

    Jag skulle vilja ta med min brorsdotter till parken då hon älskar djur och efter att hennes föräldrar genomgår en vårdnadstvist så är hon värd en rolig stund på parken ☀️

  31. Carolin lejon berghard

    Jag skulle åka till parken zoo med min dotter felizia fem år , min son nio år och min man . Parken invigdes 3 juli 1898.

  32. Amanda

    Parken zoo öppnades 3/7 år 1989
    Jag skulle vilja ta med mina 3 barn och min man för att som är värda de, samt att det är aldrig något jag skulle kunna ge dom själv pga av taskig ekonomi just nu ?

  33. Karolina

    3/7-1898 öppnades parken
    Jag skulle självklart ta med min son som är 7 år (fyller8 i sommar) som älskar djur . Jag som ensamstående har inte råd att göra så mycket & jag & sonen har faktiskt aldrig varit iväg någonstans tillsammans (vilket påminns i mamma hjärtat lite för ofta) så detta hade varit så fantastiskt att få göra ❤️Få komma iväg tillsammans & få göra något som han tycker är kul å skapa ett minne vi kan ha sen tillsammans ! Å vilken bonus att få träffa er ☺️☺️

  34. Ida Äleklint

    3 juli 1898 öppnade Parken Zoo. Om jag vann så skulle jag ta med mig min sambo och våra 4 barn. Eftersom jag är sjukskriven just nu och vi har begränsad ekonomi så skulle det betyda massor för vår familj✊?✊??

  35. Jenny wiik

    Parken zoo öppnade 3 juli 1898
    Jag skulle jätte gärna vilja bjuda mina 2 barn 3 och 6 år och min underbara man på parken zoo.
    Våra barn älskar djur
    Mvh mamma Jenny från norra Stockholm

  36. Elionore

    Parken Zoo öppnades 3 Juli år 1898.

    Jag skulle vilja ta med mina två fantastiska barn, efter en jobbig sepration med barnens pappa så skulle jag vilja få spendera en dag på parken zoo med dem. Jag vet att mina flickor skulle uppskatta det väldigt mycket.

  37. Linda Ohlsson

    Parken zoo öppnade 3 juli 1898. Skulle jag vinna skulle jag ta med min sambo och våra 3 barn som älskar parken zoo.

  38. Emma

    3 juli 1898 förresten;)
    Ja vill gärna tävla! Bjuder med mina 3 barn och min nya kärlek! En dag vi alla 5 kan få umgås som en “ny” familj❤

  39. Theodore

    Parken Zoo öppnade 3 juli 1898
    Jag skulle såklart ta med mig min kära sambo & min dotter samt hennes mormor och morfar, det skulle dom uppskatta jättemycket!

    1. Emma

      3 juli 1898 förresten;)
      Ja vill gärna tävla! Bjuder med mina 3 barn och min nya kärlek! En dag vi alla 5 kan få umgås som en “ny” familj❤

  40. Sofie Svensson

    3 juli 1898.
    Hade vart jätte roligt o vinna o jag hade tagit med mig min sambo o våra 3 barn! 🙂

  41. Rebecca

    Parken öppnades den 3 juli 1898. Jag skulle bara vilja ta en paus tillsammans med min dotter som precis har fyllt 4 år och min mamma som är min vapendragare här i livet, Få en ordentlig från den hetsiga vardagen med mycket jobb och som helt ensamstående. Få ro om dom två personerna som betyder mest för mig någonsin, få visa min uppskattning till min mamma som dagligen hjälper mig med allt <3

  42. Louisa Isomäki

    3 juli 1898 invigdes Parken Zoo!
    Skulle ta med min familj som är sambo och två barn på 5 och 3 år ??

  43. Theodore

    Svaret är 3 juli 1898.
    Jag skulle självklart ta med min sambo & våran dotter som älskar djur. Skulle också ta med mig min dotters mormor & morfar, det skulle dom uppskatta jättemycket.
    Det skulle verkligen behövas att få komma iväg och spendera en heldag på Parken Zoo med nära & kära. Hade varit så mysigt och roligt! ?

  44. Ida Mänd

    Parken Zoo öppnades 3 Juli 1898!
    Vill så gärna ta med min sambo och våra två barn på 4 och 10 år som verkligen älskar djur! Vi älskar att åka på äventyr med våra barn så detta skulle bara bli en bonus att få träffa er också! =)

  45. Sussi

    Den öppnades 3 juli år 1898. Jag skulle vilja ta med mina barn på 2 och 0 år samt min man. Då jag hade en extremt jobbig graviditet så orkade jag inte ägna så mycket tid med min 2 åriga son så detta skulle vara en liten chans till att hitta på något kul. Det hade även varit kul att vara där tillsammans med er då du är en av mina förebilder inom barnuppfostran.

  46. Emma

    Tävla? Jag? JAAAAA!!!
    Året va 3 juli 1898!!
    Jag vill ta med min familj på 5 personer, efter en höst och vår med mycket sjukdomar i familjen så skulle vi behöva en heldag och njuta tillsammans i en fantastisk Djurpark!!

  47. Lisa

    3 juli 1898 öppnade Parken Zoo.
    Om jag vann skulle jag ta med min man och 2 barn. Noel 4 år och Freja 1.5 år älskar djur men också karuseller, ja Noel då inte Freja 😉

  48. Eva Johansson

    3 juli 1898 öppnade de.
    Jag skulle vilja ta med min familj. Har 3 barn på 10,6 och 5 år. Tyvärr har vi inte råd att göra så mycket såna här utflykter 🙁 barnen verkligen älskar djur och karuseller! Håller tummarna ?

  49. Terese Johansson

    Hej underbara du.
    Vilken möjlighet inte alltid man som familj här möjligheten att göra dessa saker då det mesta kostar pengara.
    Om jag och min familj skulle vila så skulle jag ta med mig min nya kille/ särbo och min två barn. Det kan så hända att jag bytet ut min kille till min älskade syster som går i väntans tider som bor 64 mil i från mig. Att få uppleva detta med henne skulle va grymt du vi har just nu svårt att ses på grund av avstånd men hon kanske kommer o hälsar på 1 maj. Parken öppnades år 1898

  50. Jannie Elbrink

    3 juli år 1898 öppnades parken Zoo, jag hade velat ta med min familj, Min man och barnen Hugo 10 år, Casper 5 år, Oliwer 3 år och Alva 2 år då vi sällan kommer iväg på sådana här utflykter allihop. och barnen ÄLSKAR djur!

  51. Jenny

    Parken zoo öppnades 1898 ? Skulle ta med sambon och våra två tjejer på 2 och 6 år. Aldrig varit på parken zoo men bara hört positivt så det vore på tiden med ett besök ????

  52. Veronica

    Parken zoo öppnade 1898.
    Jag skulle ta med mina 5 barn, de skulle verkligen uppskatta en dag på parken zoo. Om jag fick bjuda med mig någon skulle jag bjuda med mig min kompis Veronica och hennes familj.

  53. Jennie Jakobsson

    3 juli 1898
    Jag skulle vilja ta med mig min dotter till Parken zoo. Hela hösten, vintern,och våren har bestått av undersökningar,provtagningar och behandlingar av mig så jag tyvärr drabbades av Cancer. Pga min värk har jag inte haft nån ork till att göra något med min dotter, cellgiftsbehandlingarna ger mig värk i lederna och har gjort mig väldigt trött. Fick lyckligtvis goda nyheter i onsdags då några tumörer försvunnit så jag svarar på behandlingen. Att få ta med min Emilia till Parken Zoo skulle vara såå himla mysigt och kul och att samtidigt få träffa er. ❤?? Glad Påsk och kram.

  54. Anna-Lena Vedom

    Parken invigdes 1889 men öppnades 1950 som djurpark.
    Tänk om man skulle få ha sådan tur, att få vinna en heldag med mat, bus och djur!
    Maken och våra barn tre, skulle självklart få följa me’.
    Med en dag fylld av minnen och äventyr, mot Eskilstuna och Parken zoo vi bilen styr!

  55. Mikaela

    3 juli1898 skulle vilja ta med min ensamstående syster och hennes 3 underbara barn! Tycker det är dags för henne att få spendera en heldag på ett grymt zoo! ?

  56. Cecilia Thunborg

    Parken öppnade 3 juli 1898 Jag skulle vilja vinna detta för att när man är mammaledig o bara jobbat som timvikarie inom vården innan så kan man tyvärr inte göra nåt sånt här.
    Jag skulle ta med mej min dotter på 8 år som drömmer om att få åka till en djurpark. Sen min andra dotter som blir 10 månader om några dagar. Sen självklart min älskade man ?

  57. Cecilia Thunborg

    Jag skulle vilja vinna detta för att när man är mammaledig o bara jobbat som timvikarie inom vården innan så kan man tyvärr inte göra nåt sånt här.
    Jag skulle ta med mej min dotter på 8 år som drömmer om att få åka till en djurpark. Sen min andra dotter som blir 10 månader om några dagar. Sen självklart min älskade man ?

  58. Emma Lindhök

    Tredje juli 1898
    Skulle vilja ta med mina fantastiska barn Tindra 7 år och tvillingarna Hugo och Holly 9 månader ? vi är en familj som älskar djur! Barnen skulle älska detta!

  59. Sandra

    3 juli 1898 öppnades parken. Jag och min man och våra två flickor skulle gärna vilja fly renoveringskaoset här hemma för en dag. Med oss skulle vi gärna vilja ta våra bästa vänner med barn som ställt upp för oss när det varit som mest kaos här hemma.

  60. Isabelle Karlsson Lindahl

    3 juli 1898 öppnade dem. Jag skulle ta med min min man och 3 barn som har haft mycket motgångar med sjukdomar den senaste tiden. Vore en så rolig start på våren och förhoppningsvis en pigg och frisk sommar ?

  61. Ida

    3 juli 1898 öppnades den mest pålitliga parken. Jag skulle vilja ta med mig min familj som består av 5 barn och 2 vuxna. Skulle vilja vinna för vi kämpar just nu mycket med att bugga en ny ladugård där vi kan framställa finna djur, som vi troligtvis kanske får göra om vi har tur den 1 maj. Känns som vi behöver det nu och vi i vår familj älskar tivoli, djur osv.

  62. Susanna Lundström

    Dom öppnade 3 juli 1898

    Mina älskade 2 barn o min sambo som aldrig varit på djurpark han är inte svensk o skulle vilja visa honom en svensk underbar smdjurpark ❤️

  63. Jessica

    Parken öppnades 1898 3 juli och de som jag skulle ta med för att spendera en superkul dag med er är min Lilla son Kian 9 år och min lilla dotter på ett år och fyra månader..

  64. Sofia larzon berglund

    1898 öppnade parken zoo. Jag skulle ta med mig min son på 9år och min make. Att få spendera till med varandra och även med er

  65. Mikaela Ekman

    3 juli 1898 öppnade Eskilstuna zoo
    Jag hade tagit med mig mina 3 underbara bonussöner och min make på em liten familje semester efter allt som har varit nu hade vi behövt komma bort.

  66. Sofie Andenius

    Parkenzoo öppnade 3 juli 1898.
    Jag skulle vilja ta med mig, min man och barn o bonus barn. Har ingen semester i år så att överraska dom med de här vore helt underbart ♡

  67. Miia

    3 juli 1898. Jag skulle ta med mig sambon och våran 4 åriga kille! Vi hade även bjudit med hans bästavän med familj.

  68. Pernilla

    3 personer plus mig är vi i familjen vår.
    Varav två är barn och två över 18årsgränsen når.

    Juli förra året var vårt första besök på parken Zoo.
    Barnen älskade att se de olika djurens bo.

    1898 är länge sen och då var det ingen av oss som fanns.
    Men vi skulle bli så glada om dagen på zoo av oss vanns.

    (3 juli 1898 öppnade parken Zoo)

  69. Pernilla

    3 personer plus mig är vi i familjen vår.
    Varav två är barn och två över 18årsgränsen når.

    Juli förra året var vårt första besök på parken Zoo.
    Barnen älskade att se de olika djurens bo.

    1898 är länge sen och då var det ingen av oss som fanns.
    Men vi skulle bli så glada om dagen på zoo av oss vanns.

    (3 juli 1898)

  70. Fredrika

    Tänk om jag mina två barn och man fick överraska,
    Genom att på Parken Zoo som varit öppet sen 1898 få traska.
    Ett mycket uppskatta besök för stor som för liten,
    En dag, ett äventyr med familjen, det tillhör eliten.
    Att både få se djur, åka karusell och även körkort få ta,
    Allt på samma ställe är ju så himla bra.
    Ett äventyr, med många upplevelser det har,
    Och det är sedan minnena vi har kvar!

  71. Cathrine Aronsson

    Åhh detta är en vinst vi hade älskat att vinna ? Dottern fyller 6 idag och högsta önskningen var ett besök på en djurpark så hade ju varit underbart med ett besök på Parken zoo att överraska henne med ? Parken Zoo öppnade 1898 ?

    Hade som sagt varit underbart överraska barnen med denna upplevelsen, Vi alla älskar djur och det är fantastiskt få se det jobb djurparken gör för att ta hand om alla vackra djur. Om vi vinner så vi är isf 2 vuxna och 2 barn som hade velat ta del av denna fantastiska upplevelse ❤ Håller tummarna för att det är vi som har tur denna gången ?

  72. Cathrine Aronsson

    Åhh detta är en vinst vi hade älskat att vinna ? Dottern fyller 6 idag och högsta önskningen var ett besök på en djurpark så hade ju varit underbart med ett besök på Parken zoo att överraska henne med ? Parken Zoo öppnade 1950 ?

    Hade som sagt varit underbart överraska barnen med denna upplevelsen, Vi alla älskar djur och det är fantastiskt få se det jobb djurparkerna gör för att ta hand om alla vackra djur. Om vi vinner så vi är isf 2 vuxna och 2 barn som hade velat ta del av denna fantastiska upplevelse ❤ Håller tummarna för att det är vi som har tur denna gången ?

  73. Louise

    Parken zoo öppnade 3 juli 1898.
    Jag skulle bjuda med mig min sambo och min snart 1 åriga dotter. Samt hennes kusin med familj som alltid ställer upp för oss!

  74. Sandra

    Parken zoo öppnade 1898. Jag och min son skulle verkligen vilka följa med då jag har varit i en väldigt jobbig lång period med att jag mått väldigt psykiskt och haft en väldoft jobbig depression och sedan har min ekonomi inte varit den bästa pga sjukskrivning och då har jag inte kunnat ha min son så mycket som jag önskat. Så detta skulle verkligen vara behövligt för oss båda att få komma i väg och ha det jätte mysigt och inte behöva ha några måsten.

  75. Sandra

    Parken zoo öppnade 1898. Jag och min son skulle verkligen vilka följa med då jag har varit i en väldigt jobbig lång period med att jag mått väldigt psykiskt och haft en väldoft jobbig depression och sedan har min ekonomi inte varit den bästa pga sjukskrivning och då har jag inte kunnat ha min son så mycket som jag önskat. Så detta skulle verkligen vara behövligt för oss båda att få komma i väg och ha det jätte mysigt och inte behöva ha några måsten.

  76. Matilda

    Parken öppnade 3 Juli 1898.

    Jag skulle ta med min lilla familj. Min lilla pojk blir 1 år på måndag och jag tror att han skulle uppskatta att få åka och hälsa på alla djuren. ?

  77. Emilia

    Parken öppnade 1898!
    Jag och mina två grabbar skulle så gärna vilja göra er sällskap. Och jag lovar, det blir ett minne för livet ?

  78. Emma Lindh

    1898 börjar jag med att svara.

    Men åh, skulle så gärna överraska min familj – man o tre barn med en dag på zoo.

    Att få ge detta som en födelsedagspresent till min blivande 6-åring 29:e april vore häftigt ☺️

  79. Sandra Caroline

    Parken zoo öppnade 1898 och om jag vann skulle jag ta med min man och våra två barn, det vore fantastisk roligt att få spendera en heldag tillsammans med bara härliga nöjen och avkoppling från vardagsstressen.

  80. Anna

    Parken zoo öppnade 1898 och jag skulle så gärna vilja ta med våra två pojkar dit. Vår äldsta på 5 år har varit där och tyckte det var toppen med allt från djur, fina lekparker till karuseller och vattenland. Vår minsting på snart ett år skulle få åka på sitt första besök till Parken zoo <3

  81. Malin

    Parken öppnade 1898, jag skulle ta med mina två barn på en härlig dag och kanske fira mamma en dag tidigare som fyller den 2a. Vilket dunder kalas!

  82. Madelene Conradsson

    Jag skulle ta med mig min underbara kloka vetgiriga fyraåring som är så intresserad av djur och natur. Han är den mest omtänksamma klokaste djurvän som skulle ha världens bästa dag tillsammans med mig, hans lillasyster och pappa.

    Svaret på frågan är 3 juli 1898 ?

  83. Elin

    Det öppnade 3 juli 1898 ♥️
    Jag skulle ta med min man och våra två flickor för en heldag tillsammans. Skönt att fly vardagen och njuta utav varandra. Jag har aldrig varit på Parken Zoo men har alltid velat åka dit. Tjejerna älskar djur så hade så kul att få ta med dom dit och uppleva det på nära håll.

  84. Caroline eklöf

    3 Juli 1898

    Skulle ta med mig min familj. Min sambo och våran son Wille 5 år. Har aldrig besökt Parken Zoo men har hört mycket positivt om den. Wille fyller 6 år den 21 Juli så skulle vi ha turen att vinna skulle vi fira hans födelsedag där.

  85. Karolina

    Hej!
    Jag skulle vilja åka dit med min man och våra två barn som är lika gamla som Ella och Kidh?

    Det öppnades 3 juli 1898

  86. Emelie

    Parken öppnade 3 juli 1898.. jag skulle ta med min bästa vän och hennes son som är tre år och har autism. Han har svårt för sociala koder och att samspela med andra barn, men djur går toppenbra! Att vara i en park utomhus skulle också kännas väldigt bra för hans mamma som alltid får ogillande blickar över sonens avvikande beteende som märks tydligare inomhus. Håller tummarna för vinst! 🙂

  87. Petra karström

    3 juli 1898 öppnades det
    Jag skulle ta med mej min sambo och våra tre barn. Minsta tjejen älskar djur och vill så gärna besöka geparden och jaguaren!

  88. Sofie Larsson

    Parken zoo öppnade 1898.
    Jag skulle ta med mig min sambo och hans ”sladdisar” till syskon. Dom är som ”barn” till oss då de är stor ålders skillnad.

  89. Sofie Larsson

    Parken zoo öppnade 3 juli 1898.
    Jag skulle ta med mig min sambo och hans ”sladdisar” till syskon. Dom är som ”barn” till oss då de är stor ålders skillnad.

  90. Melinda

    Parken zoo öppnades 1898. Om jag hade tur och vann skulle jag ta med mig min dotter, som blir 1 år i sommar och som älskar djur och hennes kusin som är tio år samt min sambo. ????

  91. Maria

    Parken öppnade 3 juli 1898. Jag skulle vilja ta med mig mina 2 tjejer nell o vega-li, deras pappa ( han är i behov av en extra ledig dag med tjejerna) samt min mamma /barnens mormor.

  92. Therése

    Den öppnades 3 juli 1898, och första djuren kom i början av 50-talet.
    Jag skulle ta med mig min tre barn och min syster och hennes son ?

  93. Therése Axelsson

    Den öppnades 3 juli 1898, och första djuren kom i början av 50-talet.
    Jag skulle ta med mig min tre barn och min syster och hennes son ?

  94. Beatrice Mollberg

    Jag skulle vilja ta med mina barn och min nya kille för att vi för en gång skull skulle kunna hitta på något tillsammans och parken öppnade 3 juli 1898.

  95. Marie Tagesson

    Den 3 juli 1898 öppnade Paken Zoo, i början på 50-talet kom de första djuren dit!

    Jag skulle ta med mig min familj! Vore så mysigt, barnen älskar djurparker! Och jag & sambon med! Stora tjejen blir 7 i juli, mellantjejen blir 5 i maj & lillkillen blir 1 i juni! Vilken toppendag det skulle bli!

  96. Sandra Vilhelmsson

    Parken zoo öppnades 1898. Om jag vann skulle jag vilja ta med min sambo o mina två söner. De skulle vara värda lite minisemester då jag studerar och sambon precis bytt jobb så de små har precis spenderat hela påsklovet på fritids medan många vänner haft lov. Sommaren blir likadan för dem med mycket fritids o lite ledig tid. Detta skulle göra dem överlyckliga?

  97. Ulrika Falk

    1898 3 juli öppnades parken.
    Jag skulle ta med mig min man och våra tre barn. Det skulle vara jättekul. Barnen älskar djur och dom älskar karuseller ?

  98. Christin

    Hej! Jag skulle vilja ta med mig min dotter som snart är 18 år. För parken är ju inte bara för små barn utan alla ska kunna ha roligt i
    den. Jag tänker att parken vill vara för alla och därför hoppas jag att jag kan vinna detta för mig och min dotter.❤

  99. Marie

    Parken zoo öppnade 3 juli 1898.
    Jag blev mycket svårt skadad i samband med att lillasyster kom till världen för 7 månader sedan och höll på att mista livet. Jag har sedan dess vårdats mycket på sjukhus och varit sjukskriven med fruktansvärda smärtor, operationer och enormt mycket lidande. Och mitt i allt detta har min älskade 3-åring varit helt fantastiskt trots att tillvaron väntas upp och ner för henne med en mamma som inte är sig lik och som tvingas kriga mot hemska smärtor, vilket begränsar möjligheterna totalt för vad jag kan göra med henne. Men hon har varit helt enastående i allt elände och jag skulle verkligen älska att få ge min djurälskande dotter en dag på Parken zoo tillsammans med min man och lillasyster. Det skulle vara helt fantastiskt att få göra henne så glad i den situation vi befinner oss.

  100. B1218

    3 juli 1898. Skulle ta med mig min blivande man och våra två mirakel ❤️ En sån dag skulle betyda något enormt i den ekonomiska situation vi är i just nu ?

  101. Ann-sofie Starborg

    3 juli 1898
    Jag hade tagit med min yngsta dotter Olivia 9 år som lillasyster till 5st blir det inte mycket egentid.

  102. sofie

    3 juli 1898
    Jag hade tagit med min yngsta dotter Olivia 9 år som lillasyster till 5st blir det inte mycket egentid.

  103. sofie

    3 juli 1898
    Jag hade tagit med min yngsta dotter Olivia 9 år som lillasyster till 5st blir det inte mkt egenttid så vore mys

  104. Sofie starborg

    3 juli 1898
    Jag hade tagit med min yngsta dotter Olivia 9 år som lillasyster till 5st blir det inte mkt egenttid så vore mys

  105. Madelene Svennson

    Söndagen den 3/7 1898 öppnades parken. Har aldrig varit där med våra 5 töser, hade ju varit hur kul som helst att överraska dom med ev vinst och att kanske stöta på dig o din mysiga skara där. Madde

  106. Madelen Bergman

    Parken öppnades 3 Juli 1898.
    Jag skulle vilja hitta något roligt och nytt med min sambo och son. Speciellt efter 10 månader av mycket tid ifrån varandra pga sjukdom.

  107. Caroline skoog

    Parken öppnade 3 juli 1898. Jag skulle ta me mig min man våra döttrar på 5 å 10 mån. Våran stora dotter fyller 5 år 3 dagar innan så de skulle va underbart å få ge de som en extra födelsedagspresent.

  108. Caroline

    Parken öppnade 3 juli 1898. Jag skulle ta me mig min man våra döttrar på 5 å 10 mån. Våran stora dotter fyller 5 år 3 dagar innan så de skulle va underbart å få ge de som en extra födelsedagspresent.

  109. Caroline Söderstedt

    Fantastiska Parken Zoo öppnades Söndag 3 juli 1898! ⭐️ Om jag har turen att vinna vill jag ta med mina två prinsar som är 3 & 5 år gamla och såklart även deras pappa tillika min man ❤️

  110. Rebecca Jonasson

    Jag skulle så gärna vilja ta med mina stora barn på 10 & 5 år som för 6 månader sen fick en lillasyster. De är så genuint fina med den lilla, hjälpt till extra här hemma och haft ett stort tålamod med allt. Jag är så stolt över dom och skulle bli så glad om jag fick överraska dom med detta för att visa min uppskattning. Parken zoo öppnade 3 juli 1898.

  111. Sandra Franssen

    Parken zoo öppnades 3 juli 1898.
    Om jag vann detta pris så skulle jag ta med min familj som består av sonen 4År och min sambo. Förhoppningsvis en liten mirakelbebis i magen med. För mig är familjen viktigast och att få uppleva nya äventyr och minnen är värt allt i denna värld, allt från en cykeltur, spela ett spel, prata om dagen till att få gå på zoo.

  112. Josefin

    Parken öppnade 3 juli 1898! Om jag vann skulle jag ta med mina älskade barn på 4 år och 13 år. Med stor ålderskillnad mellan barnen är det svårt att hitta på aktiviteter som passar båda två, med djur och karuseller är verkligen en passande utflykt som passar en tonåring och en lillasyster lika bra! Jag skulle ta med barnens mormor istället för deras pappa som jobbar. Förra året tog jag examen i mitt nya yrke och det är första gången i hela mitt 34-åriga liv som jag är ledig ALLA röda dagar! Bara en sån sak vill jag fira med barnen som alltid får vara med mamma de dagarna numera. Inget mera pusslande och det vill jag också tacka mormorn för, hon som ställt upp för oss alltid oavsett. Hon är värd en heldag på Sveriges finaste djurpark!

  113. Evelina

    3 juli 1898.
    Jag skulle ta med mig min sambo och mina två döttrar på 10 respektive 1 år. Sist vi var där var min förstfödde drygt 2 år. Skulle vara fantastiskt mysigt att åka dit igen. Håller tummarna. ?

  114. Evelina

    3 juli 1898.
    Jag skulle ta med mig min sambo och mina två döttrar på 10 respektive 1 år. Sist vi var där var min förstfödde drygt 2 år. Skulle vara fantastiskt mysigt att åka dit igen.

  115. Ida Johnsson

    3 juli, 1898

    Jag är mammaledig precis som du, skiljer en månad mellan våra små. Hade varit fantastiskt roligt att få åka med min sambo och vår lilla tjej på hennes första uoplevelse på zoo tillsammans med hennes idol- storebror såklart, som jag är bonus mamma till, detta hade klart uopskattas och tänk att få skämma bort dom som betyder mest av allt och få skapa fina utflyktsminnen med dom. Och få träffa dig och dina underbara barn!

  116. Ida Johnsson

    3 juli, 1898

    Jag är mammaledig precis som du, skiljer en månad mellan våra små. Hade varit fantastiskt roligt att få åka med min lilla tjej på hennes första uoplevelse på zoo tillsammans med hennes idol- storebror såklart, som jag är bonus mamma till, detta hade klart uopskattas och tänk att få skämma bort dom som betyder mest av allt och få skapa fina utflyktsminnen med dom. Och få träffa dig och dina underbara barn!

  117. Martina

    Parken öppnades 3 juli 1898!
    Efter en helt galen vinter med nytt jobb på förlossningen som verkligen är mitt drömjobb så vill jag lägga ner lite extra tid på min förstående familj. Dom har stöttat mig i mitt pluggande på heltid samtidigt som jag har jobbat heltid för att nå mitt slutmål som är förlossningen. Et ät heeeelt fantastiskt arbete där man får stötta familjer och tillsammans kanske upplevda det mest fantastiska i livet. Men det innebär då för mig att jobba både sena kvällar och långa nätter.. därför vill jag så gärna ta med mig mina 2 pojkar på 7 och 2 år och få en heldag tillsammans bara vi! Strosa runt, åka karusell, äta karamell, titta på djur och bara få skratta och ha en heldag tillsammans!

  118. Amanda Nilsson

    3 Juli 1898 öppnades och invigdes Parken Zoo.

    En dag på Parken Zoo kan väcka många skratt därför skulle jag vilja ta med mig min familj. Mamma, syster och syskonbarn (Liam 10, Freja 1) Där de kan få ta del av djurens värld, genom att titta, klappa och mysa men framförallt vara lika lekfulla som djuren är.

  119. Veronica Hedlund

    Öppnade 3 juli 1898. Om jag hade turen på min sida skulle jag ta med mina älskade gossar thimon och Theo. Dom har tyvärt fått stå undan ett tag pga dottern som varit riktigt tufft det senaste halvåret så skulle va så roligt att få överraska dom med detta. ?

  120. Amanda Nilsson

    3 Juli 1898 öppnades och invigdes Parken Zoo,

    En dag på Parken Zoo kan väcka många skratt därför skulle jag vilja ta med mig min familj. Mamma, syster och syskonbarn (Liam 10, Freja 1) Där de kan få ta del av djurens värld, genom att titta, klappa och mysa men framförallt vara lika lekfulla som djuren är.

  121. Madeleine

    Parken Zoo öppnade den 3:e juli 1898 ? Om jag vann skulle jag ta med min djurtokiga dotter och hennes pappa ?

  122. Sara Rosengren

    Parken öppnade 3:e juli 1898.
    Om jag vann skulle jag ta med mig min sambo och våra barn Todd och Jill. Då skulle vi kunna fira sonen som blir 3 år i maj med en heldag i parken, håller tummarna för en vinst!

  123. Sara Rosengren

    Parken öppnade 3:e juli 1898!
    Om jag vann skulle jag ta med mig min sambo och våra barn Todd och Jill. Då skulle vi kunna fira sonen som blir 3 år i maj med en heldag i parken, håller tummarna för en vinst!

  124. Sara Rosengren

    Parken öppnade 3 juli 1898.
    Om jag vann skulle jag ta med mig min sambo och våra barn Todd och Jill. Då skulle vi kunna fira sonen som blir 3 år i maj med en heldag i parken, håller tummarna för en vinst!

  125. Sara Rosengren

    Parken öppnade 3 juli 1898.
    Om jag vann skulle jag ta med mig min sambo och våra barn Todd och Jill. Då skulle vi kunna fira sten som blir 3 år i maj med en heldag i parken, håller tummarna för en vinst!

  126. Sara Rosengren

    Parken öppnade 3 juli 1898.
    Om jag vann skulle jag ta med min sambo och våra barn Todd och Jill. Då skulle vi kunna fira sonen som blir 3 år i maj med en heldag i parken, håller tummarna fö en vinst!

  127. Sara Rosengren

    Parken öppnade 3:e juli 1898.
    Om jag vann skulle jag ta med mig min sambo och våra barn Todd och Jill. Då skulle vi kunna fira sonen som blir 3 år i maj med en heldag i parken, håller tummarna för en vinat!

  128. Malena

    Parken öppnade 1898
    Jag skulle så klart vilja ta med mina barn på snart 4 månader, 5 år, 12 år, 14 år och 17 år. Nån karl har jag inte men vi klarar oss lika bra utan 🙂

  129. Sara Rosengren

    Parken öppnade 3:e juli 1898.
    Om jag vann skulle jag ta med min sambo och våra barn Todd och Jill. Då skulle vi kunna fira sonen som fyller 3 år i maj med en heldag i parken, håller tummarna för en vinst!

  130. Rebecca Olovsson

    3 juli 1898, jag hade velat ta med min sambo och son på snart 4 år som älskar allt som har med djur att göra. Då jag tyvärr inte haft semester på två år då det blev byte av jobb våren förra året så var det länge sen vi gjorde något hela familjen så detta hade vi uppskattat till 1000. 🙂

  131. Rebecca olovsson

    3 juli 1898, jag hade velat ta med min sambo och son på snart 4 år som älskar allt som har med djur att göra. Då jag tyvärr inte haft semester på två år då det blev byte av jobb våren förra året så var det länge sen vi gjorde något hela familjen så detta hade vi uppskattat till 1000. ??

  132. Eva

    3 juli 1898 öppnade dom. Jag skulle vilka ta med mina 3 fantastiska barn och sambo ❤️ De blir en knaper sommar ekonomiskt tyvärr och vi kommer inte kunna göra så mkt denna sommaren ? så de skulle vara perfekt!

  133. Jessica hammarlund

    Parken öppnades 1898.
    Hela syskonskaran skulle jag ta med på 6, år 3 år och 8 månader. För att de skulle få njuta av en hel dag tillsammans. Det är mina barn värda. // mamma Jessica

  134. Jessica

    Parken öppnades 1898.
    Hela syskonskaran skulle jag ta med på 6, år 3 år och 8 månader. För att de skulle få njuta av en hel dag tillsammans. Det är mina barn värda. // mamma Jessica

  135. Sara Rosengren

    Parken öppnade 3:e juli 1898.
    Om jag skulle vinna skulle jag ta med min min sambo och våra två barn Todd och Jill. Då kan vi fira att sonen blir 3 år i maj med en heldag i parken, håller tummarna för en vinst!

  136. Susanne Ståhl

    3 juli 1898 öppnade dom. Jag skulle vilja ta med mig min familj på 3 barn och man. Vi skulle verkligen behöva få komma bort en dag ifrån allt vad fotbollsträning och fotbollsmatcher är då barnen tränar olika dagar så 5 av 7 dagar är uppbokade.

  137. Tessilessan

    3 juli 1898. Kag skulle ta med min man och våra 3 st djurtokiga barn.. barnen älskar djur ovh har som mål i sommar att kolla hur djuren mår i de olika parkerna. Det är viktigt för de

  138. Pernilla Fasth

    skulle ta med mig är mitt Team min älskade familj min man mina två små barn 11 och 12 år samt vid stora tjej på 25 år med henne sambo samtidigt hoppas vi också att få träffa er mina småbarn vill hemskt gärna träffa kid och Ella

  139. Sandra

    3 juli 1898… jag skulle vilja ta m mig mina två döttrar o två bonusgrabbar om jag vann – håller tummarna

  140. Pernilla Fasth

    Svaret på frågan är 3 juli 1898 de jag skulle ta med mig är mitt Team min älskade familj min man mina två små barn 11 och 12 år samt vid stora tjej på 25 år med henne sambo samtidigt hoppas vi också att få träffa er mina småbarn vill hemskt gärna träffa kid och Ella

  141. Emma Björnram

    Åh vilken rolig tävling!
    Om jag vann skulle jag åka med min sambo och våra 3 grabbar ? Har för några månader sedan tagit över ett Konditori tillsammans med min kompis. Så det har blivit väldigt mycket jobb på sistone. Skulle kännas bra i mamma hjärtat att få överraska barnen med ett besök på parken zoo ? vet att dom skulle älska det!
    Djurparken invigdes den 3 juli 1898 ?

  142. Emma Björnram

    Åh vilken rolig tävling!
    Om jag vann skulle jag åka med min sambo och våra 3 grabbar ? Har för några månader sedan tagit över ett Konditori tillsammans med min kompis. Så det har blivit väldigt mycket jobb på sistone. Skulle vara så kul att få överraska barnen med ett besök på parken zoo ? vet att dom skulle älska det!
    Djurparken invigdes den 3 juli 1898 ?

  143. Jennifer Wall

    Åh måste försöka vinna detta!
    Parken zoo öppnades den 3 juli 1898. De jag vill ta med och fira min dotters födelsedag är såklart min dotter som blir fyra dagen innan, min son som just blivit ett år och min sambo. Vore helt underbart!

  144. Caroline eklöf

    3 Juli 1898.

    Skulle ta med mig min familj. Sambo & våran son Wille 5 år. Har aldrig besökt parken zoo men har hört mycket positivt om den parken. Så skulle blir superglad om vi vann. Wille fyller 6 år den 21 Juli så då skulle vi kunna åka dit i sommar på hans födelsedag.

  145. Sofia

    Wow, vilken fantastisk tävling. Jag skulle vilja ta med min man och våra tre söner på 9, snart 7 och snart 3 år. De skulle bli såå glada! Håller tummarna ? Parken zoo öppnade 3 juli 1898

  146. Reggi

    3 juli 1899
    Skulle vilja ta med mig sambon, sonen som är 3 år och sen min lillasyster och hennes kille. Så vi får en mysig dag tillsamman.

  147. Jeanette Bouvin Nygren

    3 juli 1898 invigdes Parken Zoo. I en stor familj med 7 barn är det inte helt lätt att få till egentid med varje barn. Så ser detta som ett ypperligt tillfälle att få lite tid med mina söner på 5år och 6 år. Deras pappa gick bort i höstas också och pojkarna var väldigt ofta på Kolmården med honom så detta skulle bli som en nygammal tradition. Djur, massa gottis o bara myspys. Fast med mig då istället. ❤️

  148. Louise klang

    Parken zoo öppnades 3 juli 1898.
    Har varit där många gånger som liten och skulle gärna ta med min 3 åriga dotter och 5 månader gamla son och deras pappa för en härlig dag med djuren.

  149. Ulrika

    Parken öppnade 3 juli 1898 ?? Jag skulle vilja ta med mig min sambo och våra barn ❤️ En heldag där vore så roligt!????

  150. Anna

    3 juli 1898.
    Jag vill bjuda med min man och två
    Söner. Jag börjar på nytt jobb 1 juli så blir ingen semester för mig. Därför vire en helg på Parken zoo guld!!!

  151. Nina Jansson

    Jag skulle vilja besöka parken zoo tillsammans med mina tre barn Theo, Ludvig & Linn då ingen av oss besökt denna park tidigare. Parken zoo i Eskilstuna öppnade 1898.

  152. Nina Jansson

    Jag skulle vilja besöka parken zoo tillsammans med mina tre barn Theo, Ludvig & Linn då ingen av oss besökt denna park tidigare. Parken zoo i Eskilstuna öppnade 1898 ☺️

  153. Elina Larsson

    3 juli 1898 öppnade parken zoo. Jag vill ta med mig min sambo och vår 1,5 åriga son. Vi båda pluggar och har inte råd att åka. Skulle vara grymt roligt att få komma iväg som en familj!

  154. Josefin

    Jag skulle vilja bjuda med min sambo och två barn, hade vart toppen att kunna göra det för familjen då vi haft det kämpigt med min förlossningsdepression sen ena sonen föddens juli 2017,stora sonen fyller 5 nästa vecka oxå! Parken zoo invigdes 3 juli 1898!?☺

  155. Johanna Widman

    1898, 3.e juli öppnade de. Jag skulle så gärna vilja ta med min familj. Vi skulle behöva något kul och uppmuntrande för våran femåring som bröt benet i skidbacken påsportlovet. Nu är gipset borta men han kommer inte igång och går. Så det har varit många.långa veckor hemma. Han skulle bli så glad.

    1. Josefin

      Jag skulle vilja bjuda med min sambo och två barn, hade vart toppen att kunna göra det för familjen då vi haft det kämpigt med min förlossningsdepression sen ena sonen föddens juli 2017,stora sonen fyller 5 nästa vecka oxå! Parken zoo invigdes 3 juli 1898!?☺

    2. Josefin

      Jag skulle vilja bjuda med min sambo och två barn, hade vart toppen att kunna göra det för familjen då vi haft det kämpigt med min förlossningsdepression sen ena sonen föddens juli 2017,stora sonen fyller 5 nästa vecka oxå! Parken zoo invigdes 3 juli 1898!?☺

  156. Marie Larsson

    Hej Therese! Parken zoo invigdes 3 juli 1898. Jag vill gärna följa med er dit med min familj som består av min man Tommy och min snart 8 åriga dotter Molly. Håller tummar och tår! ?

  157. Marie Larsson

    Hej Therese! Parken zoo invigdes 3 juli 1898. Jag vill gärna följa med er dit med min familj som består av min man Tommy och min snart 8 åriga dotter Molly. Håller tummarna ✊?

  158. Marie Larsson

    Hej Therese ? parken zoo invigdes 3 juli 1898.
    Jag skulle såå gärna vilja följa med er dit med min familj som består av min man Tommy och min dotter Molly snart 8 år. Håller tummarna.

  159. Marie Larsson

    Hej Therese ? Parken Zoo invigdes 3 juli 1898. Jag skulle såå gärna vilja följa med er dit med min familj som består av min man Tommy och min dotter Molly snart 8 år. Håller tummarna ✊

  160. Sofia

    3 juli 1898.
    Mamma, pappa och 3 barn skulle behöva en härlig familjedag efter en tuff vår. Det är inte lätt att planera semester när ungarna är i så olika åldrar, men djur älskar de alla 3 ❤️

  161. Madeleine

    Parken Zoo öppnade 3:e juli 1898 ? Om jag vann skulle jag ta med min djurtokiga dotter och hennes pappa ?

  162. Jennifer C

    Det öppnades 1898. Invigningen var 3 juli 1898.
    Jag skulle så gärna vilja ta med min familj samt min sons Kusin. De skulle uppskatta detta så mycket. Jag väntar andra barnet och har tyvärr inte så mycket ork till så mycket just nu så detta skulle kännas så kul att få ta med familjen på denna utflykt 🙂

  163. Anna

    3 juli 1898. Vill så
    Gärna ta med min familj. Har fått nytt jobb så blir ingen semester i år, därför hade en helg vid Parkens Zoo varit GULD!

  164. Jenny

    3 juli 1898 öppnade parken zoo. Som ensamstående mamma hade jag tagit med mina barn på 3 och 1.5 år och sen deras mormor ?

  165. Melinda

    Parken öppnades 3 juli 1898.

    Om jag hade tur och vann skulle jag ta med mig min sambo, våran dotter som blir ett år i sommar och som älskar djur och hennes kusin som är 10 år ????

  166. Sandra

    3juli 1898? min farmor o farfar bodde granne m parken zoo så vi va ofta där då dom hade grannkort så fick man gå in gratis o bada gratis..
    Jag vill ta med mig min dotter snart 12år o min lilleman (skiljer bara nåra dgr mellan våra små 1år 20maj??) ensamstående så blir inte så många såna utflykter hoppas på tur

  167. Martina Bjuhr

    Jag vill ta med min dotter , min syster och hennes barn. Parken öppnade 1898. Som nybliven ensamstående vore det guld att få göra detta tillsammans med de jag älskar mest!

  168. Kajsa Lannestad

    Parken zoo öppnades 3 juli 1898!

    Gud vilken rolig tävling, vi hoppas på tur 🙂

    Jag skulle ta med min min man Emil och våra tre barn Mattheo, Stella & Benjamin 6,7&9 år gamla 🙂
    Och bebisen i magen såklart 😉

  169. Ulrika Larsson

    Parken zoo öppnade 3 juli 1898. Hade jag turen att vinna skulle jag ta med mig min Sambo och våra 5 barn? Få göra nåt allihopa vore såå mysigt.

  170. Lena Ackered

    3juli 1898 öppnades parken!
    Jag skulle självklart ta med älskade familjen. Man, melvin 3år men fyller 4 16maj så skulle vara en rolig förskottspresent och lillasyster Alma 1år (2år i aug)

  171. Carolina

    Parken öppnades den 3 Juli 1898???

    Jag skulle ta med min sambo samt två döttrar då dom nu är så pass stora för att kunna uppskatta parken❤

  172. Mickaela

    Parken öppnades 3 juli 1898. Jag skulle självklart ta med mig mina 3 barn och min sambo. Barnen är i ålder 4,7,9 alla lika intresserade av djur och karuseller. Detta hade varit så himla roligt då grabben som är 7 år fyller 8 den 7,e maj. Hade varit en fantastisk present att kunna ge honom samt dom andra. Hoppas och håller mina tummar.

  173. Sofia Lilja

    Åååhdet vore en sån mysig utflyktsdag för mig och mina brorsbarn Elsa och Gabriel, 4 och 2,5 år ?Som faster brukar jag försöka ”skämma bort” dem genom att ge dem min tid.. Om man dessutom kan möjligheten att få tillbringa tiden på Parken Zoo med djur och annat skoj skulle verkligen uppskattas! Förresten parken öppnade 3 juli 1898. Hoppas verkligen på vinst ??

  174. Therese

    Parken zoo öppnade 3 juli 1898 ?
    Jag skulle ta med min sambo och våra fyra barn på 10 år, 7 år och tvillingar på snart 2 år!

  175. Victoria

    Jag skulle vilja bjuda med min sambo plus 2 av våra barn som har de kämpigt me diagnoser o med skolan ?

    3 juli 1898 öppnade dom

    Glad påsk kära du ?☀️

  176. Ines

    3 juli 1898 ?

    Önskar att vi skulle få möjligheten att få besöka Parken Zoo, barnen har velat åka dit varje gång vi åker förbi en skylt men det har i te riktigt prioriterats ekonomiskt hos oss. Skulle vara helt fantastiskt att få överraska killarna med ett besök på Parken Zoo.. håller tummarna ? Tack för en fin och mysig blogg med en underbar inspo ?

  177. Crystal

    1898 3 juli öppnades parken. Jag skulle vilja ta med min sambo vår lilla tjej som föddes på midsommarafton förra året och min bror hans sambo och min dotters lilla kusin som är 5,5 månader äldre än vår lilla tjej. Skulle vara en mysig start på sommar ihop <3

  178. Caroline

    Parken öppnades 3 juli 1898. Jag skulle vilja ta med min sambo, hans två barn och mina fyra barn. Vi väntar en liten bebis tillsammans också som är vår första gemensamma barn. Parken Zoo låter som en jätte rolig, mysig och lärorik plats där många roliga minnen kan skapas.

  179. Caroline

    Parken öppnades 3 juli 1898. Jag skulle vilja ta med mig min sambo hans två barn och mina fyra barn. Sen har jag vår första gemensamma i magen så den lilla hänger med oxå☺️.
    Parken Zoo låter jätte kul, mysig och lärorik.

  180. Emma

    Parken öppna 3 juli 1898. Skulle ta med mig familjen bestående av man, 3 barn 11, 8 o snart 1 år. Då man inte har överdrivet med pengar som mammaledig hade detta varit perfekt för oss .

  181. Jessica

    1898 3 juli öppnade parken. Jag skulle vilja ta med min man och våran 3 åriga son. Dom senaste 3 åren haf bestått av både glädje och sorg. Min man fick cancer och min syster gick hastigt bort. Vi skulle verkligen behöva en tripp för oss själva.

  182. Josefin

    Parken öppnades 3 juli 1898
    Skulle gärna ta med mig min särbo och hans 2 barn, plus min egen son såklart. Vi har varit tillsammans i 4 år och fortfarande inte flyttat ihop pga att barnen inte valt att acceptera mig riktigt vilket har varit till min stora sorg! Men nu har det äntligen släppt och vi ska nu börja kolla på hus! Jag är så lycklig! Skulle passa perfekt med en resa ”hela familjen” ?

  183. Anna

    Förra sommaren bestod av sjukhus för mig, så vi hann inte med att åka nånstans. Så jag skulle vilja överraska mina tre barn och sambo med detta. Vore kul att få träffa dig och din familj också. Parken öppnades 3 juli 1898

  184. Anna

    Förra sommaren bestod av sjukhus för mig, så vi hann inte med att åka nånstans. Så jag skulle vilja överraska mina tre barn och sambo med detta. Vore kul att få träffa dig och din familj också.

  185. Anna Claesson

    Parken öppnades 3 juli 1898. Jag skulle ta med mig min man & våra två barn. Då vi har långt att åka skulle vi ta med oss husvagnen och njuta av några dagar hemifrån.

  186. Hannah

    3 juli 1898 är svaret och vem jag vill ta med.. min nyfunna kärlek och våra barn♡ att hitta mannen i mitt liv trodde jag aldrig var möjligt men så fanns han där….

  187. Caroline skoog

    Parken öppnades 3 juli 1898. Jag skulle ta me min man och våra döttrar som är 5 och 10 månader…vår stora dotter fyller 3 dagar innan så skulle va en perfekt extra present till henne.

  188. Caroline

    Parken öppnades 3 juli 1898. Jag skulle ta me min man och våra döttrar som är 5 och 10 månader…vår stora dotter fyller 3 dagar innan så skulle va en perfekt extra present till henne.

  189. Lotta

    Parken öppnades 1898 den 3 juli. Jag skulle ta med min sambo o 2 barn en härlig och mysig utflykt tillsammans.

  190. Johanna

    Jag skulle vilja åka dit med mina tre barn på 6,8 och 10 år. Ensamstående mamma så att kunna spara lite pengar på en utflykt skulle vara toppen! ???Ingen av oss har dessutom varit där trots den korta biten dit (1 timme med bil).

    Parken öppnades 3 juli 1898 ?

  191. M

    Parken Zoo öppnade 3 juli 1898! Om jag skulle vinna så skulle jag ta med min väns tre barn. Hon pluggar till förskollärare, och med tre barn så är roliga äventyr en kostnadsfråga som man tyvärr får prioritera bort. Håller tummarna!

  192. Emilie

    Parken zoo öppnade den 3 juli 1898 ? jag skulle absolut ta med mig min familj, vi har aldrig varit på parken zoo och det skulle vara ett äventyr och härlig resa från västkusten ??

  193. Martina olsson

    Parken zoo öppnade 3 juli 1898.
    Jag skulle ta med min sambo och hans dotter samt min dotter. Dem älskade parken zoo när vi var där förra året.

  194. Lena E

    Parken öppnade 3 juli 1898.
    Skulle ta med mig min sambo och mina 2 döttrar. Då de är hos mig vardagar och 1 helg i månaden så hinner vi nästan aldrig göra något roligt ,så att få umgås alla tillsammans mitt i veckan och åka till parken zoo vore en dröm.

  195. Linda Alderlid

    Jag skulle vilja ta med hela min annorlunda familj som består av mig och sambon, 6 barn samt bonusbarnens mamma och bonuspappa samt deras gemensamma dotter. Skrev jag att våran familjekonstellation är lite speciell ? plus att ena bonusen fyller år 1 maj så de hade ju varit extra roligt. Parken öppnades 3 juli 1898.

  196. Sofie Forsberg

    Parken zoo öppnades 3 juli 1898. Om jag vinner så vill jag ta med mig min sambo och våra barn som är 1 och 6 år. (Det står inget om någon motivering så hoppas jag kan vinna ändå?)

  197. Anna

    Parken öppnades år 1898 och jag skulle så gärna vilja ta med våra pojkar till parken zoo, Alvar som är 5 år har varit där tidigare men Valter som blir 1 år i maj skulle få åka för första gången <3

  198. Emelie Gerdin

    Skulle ta med min sambo och mina tre barn. Har mått dåligt över ett år vilket drabbat min familj och skulle så gärna vilja ta med dom på detta så vi bara kan fokusera på att ha kul för barnen.
    Önskar er en glad påsk ?

    Året de öppna var 1898.

  199. Emelie

    Skulle ta med min sambo och mina tre barn. Har mått dåligt över ett år vilket drabbat min familj och skulle så gärna vilja ta med dom på detta så vi bara kan fokusera på att ha kul för barnen.
    Önskar er en glad påsk ?

    Året de öppna var 1898.

  200. Ann-Sofie

    Parken zoo öppnades år 1898. Jag skulle ta med mig min Man och våra 3 barn då jag börjar jobba i Maj igen efter min mammaledighet så skulle detta bli ett perfekt avslut på mammaledigheten och perfekt för familjen och göra något tillsammans innan vardags rutinerna börja igen ?

  201. Emelie

    Jag vill ta med mig min sambo o våra 2 barn. Vi har haft många sjukdomar senaste 6 månader. Vore oerhört roligt att få spendera en hel dag tillsammans med min familj

    Parken öppnade år 1898

  202. Emelie

    Jag vill ta med mig min sambo o våra 2 barn. Vi har haft många sjukdomar senaste 6 månader. Vore oerhört roligt att få spendera en hel dag tillsammans med min familj

  203. Filippa

    Parken öppnade 1898. Jag vill ta med mig gubben och våra fyra barn. Efter hans sjukskrivning finns det ingen chans i världen att vi kommer ha råd att göra något kul med barnen överhuvudtaget denna sommar. Så att få vinna vore drömmen

  204. Gabriela

    Parken öppnade 3 juli 1898.
    Jag skulle vilja ta med min sambo samt min sjuka son på 9år så han skulle få slippa tänka på sjukhus och mediciner för en dag och bara njuta av alla djuren och allt annat roligt. Vi har aldrig tidigare besökt parken zoo, skulle vara roligt att få se något nytt.

  205. Julia

    Jag skulle ta med min dotter på 1 år som älskar djur samt min sambo som är lika barnslig som mig som älskar att gå på djurparker! Skulle bli en supermysig dag för oss alla ?
    Parken zoo öppnade 3 juli 1898 ?????
    Hoppas på tur!

  206. Jennifer

    Parken zoo öppnade 3 juli år 1898 🙂
    Jag skulle vilja ta med min sambo och mina 3 syskonbarn,
    Jag älskar att spendera tid med mina älskade syskonbarn då jag själv har svårt att få barn & dessa 3 små filurer gör mig alltid på bra humör och får mig att tänka på annat. Det skulle vara helt fantastiskt att få ge dom denna upplevelse tillsammans med mig och min sambo! Jag håller mina tummar ❤️