EVENT I ÖREBRO MED MAGISKA BRUDAR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

EVENT I ÖREBRO MED MAGISKA BRUDAR!

Vilken underbar & välbehövlig helg det blev.

I Fredags hade jag som ni minns ett Event för några kollegor här i Örebro. Det var planerat sedan länge så ingenting jag ville avboka i sista minuten trots omständigheterna, men oj så mysigt vi hade det!

 

Vi började med att mötas upp på First hotell här i Örebro, enligt mig ett av Örebros i särklass bästa hotell. Inte bara för att rummen är mysiga, personalen supertrevliga utan också för att priserna inte är speciellt höga.

Som deras enormt stora Svit, med bubbelbad & bastu inuti för knappt över 2000 kr för ett dygn. Hur mycket kostar det inte på andra hotell? Funderar på att överraska Constantin med ett lyxigt dygn senare i vår, om vi kan få barnvakt vill säga. Men tänk så mysigt & hur överraskad han skulle bli.

Vi åt lunch & pratade ikapp med allt som hänt i och med att det var länge sedan vi sågs & inväntade resten av gänget. Sedan spenderade vi eftermiddagen på Prison Island, herregud så kul, det var precis som fångarna på fortet & hit ska jag absolut igen, utan tvekan. Vi var där i 3 timmar men kunde stannat minst lika länge till. Tävlingsnerverna taggade igång oss & det var länge sedan jag skrattat så mycket som då!

Vi gick sedan tillbaka till hotellet för att ta en dusch & svira om inför kvällen. VI tog ett glas bubbel på hotellet innan vi gick vidare till Boulebar där kvällen avslutades med en magisk tre rätters & boulespel på det.

Efter ett dygn med fantastiska kollegor for jag vidare till Västerås & till Steam hotell med min Mamma & hennes två bästa vänner, det var en julklapp & överraskning till henne. Mer om vårt mysiga dygn där i kommande inlägg. <3

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons