BRA ATT VETA ATT DET FINNS HJÄLP! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

BRA ATT VETA ATT DET FINNS HJÄLP!

I annonssamarbete med Anyfin

Hej fina du!

Som du vet har jag tidigare berättat om Anyfin & deras superbra tjänst?

I och med att ni mottagit det så himla positivt så vill jag lyfta & sprida kunskap om tjänsten igen & hur enkelt du faktiskt kan spara pengar.

 

Anyfin är en tjänst som hjälper dig att sänka dina kostnader på avbetalningar, smålån eller krediter som du kanske redan sitter på. Anyfin betalar alltså inte ut några nya krediter, vilket är viktigt att få fram & är ingenting jag heller uppmanar folk att ta. Det är upp till var och en, men ibland har man hamnat i situationer, eller kanske valt att ta något på avbetalning och då kan det vara bra att veta att du faktiskt kan slippa betala onödiga pengar i rena rama räntor.

 

Det är superenkelt & det enda du behöver göra för att komma igång är att ladda ner Anyfin appen, ta kort på din faktura eller hämta hem den med Bank Id, skicka in den och invänta et snabbt svar från Anyfin hur mycket dom kan sänka dina kostnader, som jag här nedan. Jag hade en avbetalning hos Klarna & kunde sänka kostnaderna från 20% ränta ner till 6,48 %. Tänk hur mycket pengar jag skulle kunna spara varje månad om jag haft en större avbetalning?

 

Med koden therese200 får du dessutom nu också 200 kr i avdrag på din första faktura hos Anyfin. Perfekt om du bestämt dig för att skippa betala onödiga räntekostnader & ta hjälp hos Anyfin i stället 🙂

 

Vill du se mer om hur tjänsten fungerar kan du gå in på min instagram och kolla på mina storys, där visar jag upp hur det fungerar, hur du går tillväga & hur superenkelt det är.!

 

 

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons