VARFÖR HAR MAN SÅ SVÅRT ATT NJUTA UTAN DET DÄR DÅLIGA SAMVETET? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VARFÖR HAR MAN SÅ SVÅRT ATT NJUTA UTAN DET DÄR DÅLIGA SAMVETET?

Hej & god morgon du underbara Fredag!

 

På gott & ont har jag hela helgen fullbokad. Hade kanske varit skönt att bara ta det lungt i helgen med tanke på vad jag gått igenom denna vecka, men sedan flera månader tillbaka så är detta bokat & jag tror ändå att det kan vara bra att fokusera på annat en stund & få en chans att komma ur denna dimma jag befinner mig i.

 

Idag kommer jag få besök av ett gäng kollegor till mig inom sociala medier. Jag har under flera månaders tid planerat ett event för oss där vi ska umgås, bo på hotell, äta sushilunch, tävla mot varandra i Prison Island & avslutningsvis äta en god middag och spela boule tillsammans.

Tror det kommer bli ett underbart dygn & kanske precis vad jag behöver, även om jag måste försöka ta det lugnt med tanke på vad min kropp genomgår just nu.

 

I morgon Lördag ska jag & min Mamma tillsammans med hennes två bästa vänner fara i väg ett dygn till Steam hotell. Även detta var bestämt långt innan detta hände & bokades som en julklapp till Mamma. Kommer inte kunna njuta av Spat, men kommer ändå kunna få ut välbehövlig vila.

 

Kan ändå inte låta bli att få dåligt samvete gentemot Constantin, jag vet att Matheus är hans son också men det har varit så mycket jobb fram & tillbaka i Sthlm sista månaderna då han haft Matheus, vilket egentligen bör vara en självklarhet & INGET jag ska ha dåligt samvete för. Jag menar, hade han varit borta på jobb, jag hemma arbetslös & tagit hand om sonen hade ingen regerat. Snarare om jag beklagat mig på att han reser bort på jobb medan jag blir kvar hemma..  Nu är situationen som den är, även om jag då & då ogillar att jag missar så mycket med Matheus just nu… Det skär i Mammabröstet trots att jag älskar mitt jobb. Kommer man någonsin komma över det där dåliga samvetet?

Som nu i helgen, första gången på länge som jag ska göra något för mig, inte jobba, bara umgås, tanka energi & skratta & ändå äter samvetet upp mig för att detta inte är jobb utan nöje.. Fan så arg jag blir på mig själv!

 

Nu ska jag släppa det, försöka njuta av denna helg, vilket jag borde då Constantin är glad för min skull åt denna helg & kanske spåna på ett överraskningsdygn för mig och Constantin, bara han & jag, kanske hotell, Resturang & ett glas vin?

 

 

Ha en fin helg underbara du & tack för all kärlek ni gett mig i samband med mitt sista inlägg!

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pia Svensson

  Hej!
  Älskar dig och denna sida <3<3<3<3<3
  Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
  Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
  Hoppas det funkar för dig/er med!!! Kramar <3<3<3c3<3
  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo
  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

 2. Hanna

  Hoppas du kan koppla bort det dåliga samvetet (det är svårt, jag har ofta samma problem) och njuta och ha kul i helgen! Det är du så värd!!! Bamsekramar ☀️💐💛

 3. Barbro

  Håller med vad Tant H sktiver inte ska du ha dåligt samvete.
  Hade varit närmare skulle ha bjudit dej på lunch o fika.
  Många styrkekramar till dej o familjen och ha nu en bra helg.

 4. tant H

  Klart att Du inte skall ha dåligt samvete! Finns ingen orsak till det och Du behöver just njuta och fixera på något annat än att fixa allt för familjen! Trevlig helg!