GJORDE EN LITEN MAKEOVER, SÅ HIMLA NÖJD! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

GJORDE EN LITEN MAKEOVER, SÅ HIMLA NÖJD!

Hej vännen!

 

I förra veckan så besökte jag Studio2 här i stan efter rekommendationer i från några vänner för att göra något åt mitt slitna hår & den fula utväxt som blivit.

Ska jag vara helt ärlig har jag inte hittat en frisör tidigare som jag känt mig 100 % nöjd med, vilket gjort att jag till varje besök tagit en ny hårsalong & i långa loppet är ju inte det heller bra tänker jag.

Har drömt om att hitta hon den där, som kan skapa magi med mitt hår, ett stammishak där jag kan känna mig trygg med att min frisör känner mig & kan allt om mitt hår, min kvalite & hur jag föredrar det.

Och äntligen känns det som om jag hittat det, så underbar känsla!

 

Perkian, som tog hand om mig var helt underbar. Ni vet när man träffar någon människa som är så lätt, glad & så himla ödmjuk & framförallt extremt noga med sitt arbete. Kände redan en kort bit in på min makeover att nu har jag hittat rätt, verkligen.

Förutom underbart trevlig personal, välkomnande salong & fantastiskt slutresultat så tycker jag det är extra positivt att Salongen bara använder sig utav Ekovänligt,  både i färg & i produkter.

 

Är ni beredda att se slutresultatet efter mitt besök?

 

I och med att jag blev så himla nöjd med mitt besök så efterfrågade jag faktiskt om jag kunde få dela en unik rabattkod med er. 😉  Vet hur ofta ni frågar om jag har någon bra frisör att rekommendera & nu har jag verkligen det.

Med koden Therese20 kan ni nu få hela 20% rabatt vid ditt besök. Boka kan du göra HÄR

Om du bokar en tid för att klippa eller/och färga håret nu inför våren, låt mig gärna veta vad du tyckte?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fanny

  Super snyggt! 👌
  Ser att du är väldigt mörk i dig själv. Aldrig funderar på att bli brunett istället så slipper du få den där tråkiga utväxten så snabbt? Tror du hade passar i mörkt hår också. 😊

  1. theresewickman
   theresewickman

   Det borde man tro, men jag har faktiskt varit mörk förut & alla säger att det inte passar mig, inkl mig själv.. Så kör vidare på ljust <3

  1. theresewickman
   theresewickman

   Hon lade i en mörkare färg i hårbotten för att det inte ska synas så tydligt när jag får utväxt, samt så har hon lagt in i två omgångar ljusa slingor i håret. Älskart!

Annons