Therese Wickman

VEM VILL TA MORGON INNAN KLOCKAN 4?

Hej & God morgon!

 

I går var jag upp till Stockholm fram & tillbaka för ett viktigt lunchmöte. Snart, om bara någon vecka kommer jag kunna dela med mig av något roligt för er 🙂

I natt har Ellah haft en kompis sovande här & det blev som sig brukar, en sen kväll i säng & en tidig uppgång med fniss fniss fniss.

Matheus valde att ta morgon klockan 3:45 idag. Efter att ha försökt nattat om honom insåg vi båda två vid 5:30 att det inte skulle gå så det var bara att kliva upp. Hallå, vem vill ta morgon innan klockan 4?

Kommer bli en låååång dag idag & på det ska vi på tre kalas, japp ni hörde rätt, tre kalas som avlöser varandra. Blir att börja på ett ställe, direkt vidare till nästa & därifrån till nästa tills vi sent ikväll kommer komma hem från min väns 30 års fest som är dagens sista partaj!

 

I morgon håller vi tummarna för att Matheus kan ge oss lite längre sovmorgon än till 3:45 för sen väntas en hel dag i Karlstad för hela familjen..

 

Nog för att vi brukar ha saker uppbokade på helgerna, men just denna slår nog rekord ett par månader framåt i allefall. Vad ska du göra?

 

 

Puss & kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Spara

  Åh kämpa! 😴 här sker inget roligare än att städa, men skönt när det är klart! Hoppas helgen blir fin trots få sömntimmar! 😊
  sparaenkrona.wordpress.com

 2. Lotte

  Hektiskt haha! Nja innan 4 är lite väl tidigt! Vi fick vår att somna om till 10 i 7 iallafall.
  I helgen är vi hos vänner i Sölvesborg i deras stuga. Här ska byggas ut så mannen hjälper dom. Vi andra är i lekparken och har kul 🙂
  https://lotte4.blogspot.se