BARNENS RUM EFTER RENOVERINGEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

BARNENS RUM EFTER RENOVERINGEN!

Sakta men säkert kommer vi framåt på övervåningen & nu börjar det likna ett hem igen.

Nu är Ellah & Kidhs sovrum så gott som klart. Lite små detaljer kvar att fixa som att byta gardiner mm, men nu har dom iallafall ett sovrum, ett sovrum som dom båda är väldigt nöjda med.

Det roliga är att jag funderade på hur det skulle gå för dom att dela rum. Båda ville prova, men jag var ändå fundersam på hur det skulle fungera. Men till min förvåning funkar det riktigt bra. Båda sover längre om mornarna & tycks vara trygga i att ha varandra i samma rum.

 

Deras nuvarande sovrum är ju det rummet som var mitt, Constantins & Matheus rum innan vi fixade ett eget litet kryp in till honom. Vi bor numera i Ellahs gamla rum & jag är så himla nöjd med resultatet. Det rummet får jag visa er en annan dag, nu får ni se barnens sovrum.

 

Jag ÄLSKAR tapeterna i varenda rum & ni är flera på instagram som redan frågat vart dom kommer i från & dom är beställda hos Photowall ,

Dom har extremt stort utbud att det tog oss flera dagar att bestämma oss, men just denna tapet som vi tillslut bestämde oss för i barnens rum heter Monkey See.

 

Tapet före & efter:

Är så barnsligt förtjust i tapeten. Kanske för att färgerna tilltalar mig så extremt mycket. Har sagt till barnen att när dom växer upp & vill ha ett varsitt rum igen så kommer jag ta över detta rum. Här inne får man lixom ro & det ger sådan värme!

 

 

Ha en fin dag!

 

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.