VILKET SKITDAG RENT UTSAGT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VILKET SKITDAG RENT UTSAGT!

Hej vännen, har du haft en fin dag?

Här hemma har det mesta gått fel om jag ska vara ärlig. Ni vet när allt lyckas gå fel på en och samma dag?

På det så kom också Ellah hem tidigare från skolan med en jättestor bula i pannan då hon hade lyckats springa rätt in i en lyktstolpe. En kort stund efter kommer Kidh med glassögon som var sönder.

Han hade glömt dom vid sidan av fotbollsplanen & när han kom tillbaka för att hämta upp dom hade några barn slitit sönder dom. Ploppat ur glasen, böjt bågarna & verkligen förstört dom totalt.

Man kan ju bli arg för mindre.. Tänk om jag bara visste svart på vitt vilka barn det var så man hade kunnat tagit upp detta med deras föräldrar. Spelar ingen roll om man hittar ett par glassögon , man borde förstå bättre att man inte sliter sönder dom, speciellt när dom såg att Kidh spelade fotboll & lade ifrån sig sina glasögon.

 

Så nu ska vi boka in en tid för att prova ut nya glasögon till Kidh. Man hade ju önskat lägga dessa pengar på någonting annat..

 

Förlåt, nu ska jag sluta gnälla över den här dagen!  Behövde bara få ur mig allt.

Tänkte krypa ner tidigt i sängen i kväll, slå på en film & försöka koppla av & låta all negativ energi och stress rinna av mig..

 

Tack för att du finns <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Blir så ledsen när jag läser detta! Hoppas det kommer fram vem det var, som förälder hade jag velat prata med mitt barn om hon gjort något liknande mot någon annan.. verkligen inte okej! Hoppas ni kan få någon ersättning och att Kidh hittade några ansta fina som han trivs i! Kram

  1. theresewickman
   theresewickman

   Ja men visst blir man. Jag hade också velat veta som förälder, men tyvärr kan man inte skicka falska anklagelser utan att man vet till 100% . även om vi misstänker rejält vilka det är, SÅ frusterande. KRAM

 2. Mari

  Han har väl bidrag på glasögon ? Barn upp till hm kommer inte ihåg ålder, men kolla upp det en tråkig utgift 😕

  1. theresewickman
   theresewickman

   DU har rätt i att han får ersättning för glasögon, ett slags bidrag varje år, men ingenting som täcker hela kostanden, bara en del.. KRAM

 3. Caroline

  Jag skulle nog ta detta med skolan i och med att de skedde under skoltid, då borde de finnas någon försäkring som täcker. Sedan kan de ju lyfta det i varje klassrum att det inte är okej att ta sönder upphittade saker. Hade inte heller varit så glad. Hoppas dagen blir bättre idag.

 4. Alma

  Usch vad tråkigt när folk förstör saker. Hade ju varit skillnad om någon råkat trampa på dom. Men är glasen urploppade samt helt söndervridna bågar låter det mer som det är gjort med flit. Glasögon är dessutom väldigt dyrt.