SÅ ROLIGT ATT NI UPPSKATTADE DET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

SÅ ROLIGT ATT NI UPPSKATTADE DET!

I ett annonssamarbete med Aynfin

 

Det glädjer mig att ni var så många som uppskattade mitt senaste samarbete med Anyfin.

Det kan vara situationer i livet som gör att man måste handla på avbetalning eller kredit ,eller att man helt enkelt väljer att göra det för att man inte har pengar att betala allting på en gång. Som när man får barn, att köpa bilstol, barnvagn & en hel del annat kostar & alla har inget sparande att ta från. Alla människor gör sitt bästa men lever lång ifrån under samma förhållanden. Då är det underbart att veta att det finns en tjänst som underlättar avbetalningar och hjälper en , Anyfin 

Nu sitter jag inte här och promotar för att köpa saker på avbetalningar, absolut inte, men jag dömer heller inte dom som behövt göra det. Jag har själv gjort det ett par gånger, speciellt när jag var ensamstående & kanske inte kunde göra en större betalning på en & samma gång..

Då är det viktigt att komma ihåg att du ska inte behöver betala mer än nödvändigt och då är Anyfin hjälpen! Med Anyfin går det att spara väldigt mycket pengar som man kan lägga på mycket roligare saker. Kanske en lunch ute med en vän? Ett nytt plagg till barnen eller varför inte början på sparandet till en familjesemester? Det finns ju mycket bättre saker att lägga pengar på än ränta.

Anyfin är tjänst som du kan ta hjälp av om du sitter med nuvarande krediter eller avbetalningar som gör att du med deras hjälp kommer att sänka dina kostnader & du slipper betala onödiga avgifter i rena rama räntor.

Anyfin betalar alltså inte ut några nya krediter utan hjälper dig med dom du redan har.

Det är superenkelt att komma igång & tar dig bara 3 minuter med Bank Id..

Du fotar din faktura & skickar in, efter en kort stund får du svar på din mail med din nuvarande ränta & hur mycket dom kan sänka dina avgifter.

Väljer du att skicka dina fakturor till Anyfin så är du inte tvungen att ta till deras hjälp om du inte vill. Det beslutet tar du själv efter att du fått svar på sina frågor, men själv har jag svårt att se att man skulle tacka nej till att snabbare kunna betala av sina skulder & samtidigt betala mindre 🙂

Jag rekommenderar er starkt att testa tjänsten och då är det bara att ladda ner appen eller ansöka direkt HÄR

Vill du se hur det fungerar går du in på min Instagram och kollar i mina storys, där visar jag nämligen upp hur enkelt & smidigt detta är.

Med koden Therese200 får du nu dessutom 200 kr avdraget på din första faktura. Hur bra?

 

 

Ha en fortsatt fin dag!

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. Anonym

        Nej jag bara skämtar. Klart att det är ett bra erbjudande. Shoppa på bara av alla produkter du rekommenderar. Det här med pengar löser sig alltid eller hur?