FRUKOSTEVENT MED EBBA VON SYDOW & NATURNES! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

FRUKOSTEVENT MED EBBA VON SYDOW & NATURNES!

Hej vännen!

 

Solen skiner från en knallblå himmel & det känns som en perfekt start på en ny vecka. Ja förutom den lilla detaljen att Matheus hållit oss vakna i stort sett hela natten.

Han har varit så ledsen, nästan otröstlig & det är jobbigt att man inte vet vad som är “felet”.

Vi har tagit förmiddagen åt att sova i omgångar, jag gick upp strax innan 6 när Matheus inte ville ligga kvar i sängen längre & tog hand om morgonbestyren så Constantin kunde få sova, vid 9 gick han upp & vi byttes av & jag kunde sen sova ett par timmar. Och här sitter jag nu, tar ikapp lite jobb, svarar mail & skriver en lista för eftermiddagens storhandling på Ica.

 

Tidigt i Torsdags åkte vi upp till Stockholm för ett par dygn. Började morgonen på ett Frukostevent med NaturNes & Ebba Von Sydow, så himla mysigt event & så mycket lärorikt jag fick ta med mig hem.

 

Träffade underbara  Jessica Lagergren, så mysigt när man får tillfällen att ses.

Efter en mysig frukost strosade vi en stund på stan innan vi checkade in på hotellet, ganska så möra efter att ha startat morgonen redan klockan fem. Visar bilder & berättar mer om vår fina helg i storstan i ett kommande inlägg.

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Det är absolut inget konstigt med oroliga nätter. Vet precis hur det är
  Min dotter är 1.5 år nu och när hon blev 1 ungefär började det vända för henne och för oss. Så de e bara o hålla ut ✊ även om de är jobbigt nu. Kram

 2. Anonym

  Pojken verkar så orolig. Kanske han känner av att det inte är bra mellan er eller att han har någon form av diagnos.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Ja eller så har han kanske några tänder på G eller går igenom någon utvecklingsperiod. Att han skulle ha någon diagnos för att han sover dåligt på nätterna har jag dock svårt att tro, han är dessutom en bebis & det hör inte till ovanligheterna att dom sover dåligt i perioder.