FLYTTA UTOMLANDS MED BARN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

FLYTTA UTOMLANDS MED BARN!

 

Vi saknar Dubai, värmen, solen som gjorde gott för själen & att slippa all måsten & bara kunna fokusera på tiden tillsammans & att må bra!

Älskar känslan när man kommer iväg på semester. Det är som en stor sten från axlarna släpps och man har så enkelt att släppa alla måsten & bara vara… Ni vet , Ta dagarna som dom kommer & njuta av livet…

Är det bara jag som mår så mycket bättre i värmen?

Jag har seriöst börjat titta på möjligheten att flytta utomlands för en period. Skulle inte bara vara en erfarenhet för mig utan även för barnen. Gå i skolan i ett annat land, uppleva andra kulturer & något som jag tror dom skulle ha nytta av hela livet..

Mitt jobb kan jag ju sköta vart som helst i från & Constantin skulle kunna ta ut pappadagar, nu när äntligen försäkringskassan fixat klart med hans papper, bara såhär 1 år senare.

 

Har du bott utomlands, eller har några vänner eller bekanta som gör? Något ställe du skulle kunna rekommendera?  Något ställe som inte är i Europa .?

Har kollat lite på Thailand, men höll på att trilla baklänges när jag såg vad skolavgiften i en svensk skola skulle gå på för barnen. I och med att det har blivit så populärt för svenskar att åka dit under en längre period under vintertid så har också priserna stigit.

 

 

Besvarade många utav era frågor angående att resa till Dubai, så som kostnader kring att leva & bo, samt att resa dit mm, du kan hitta det inlägget HÄR , men hade ni ytligare frågor ni vill jag besvarar?

Ha en fortsatt fin vecka!

 

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vickan

    Min sons pappa flyttade till Malta för ungefär 4-5 år sen o de va de bästa han gjort sa han. O sonen älskar att kunna åka dit varje sommar o även på jullovet.

  2. Angelica

    Du vet att man kan få hjälp med kostnad från kommunen om man flyttar utomlands. Många kommuner som står för kostnaden. Välj mae phim i Thailand grymt där och svenska skolan finns i Ban phe. Lycka till

  3. Anna

    Min bror och hans fru bodde i Indien i fyra månader, deras son gick i skola där också. De trivdes bra och det var en fin upplevelse.

Annons