STOR REA HOS LINDEX! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

STOR REA HOS LINDEX!

Åh vad glad jag blev när jag fick ett mail i morse om att Lindex startat igång sin stora Rea.

Som ni vet är Lindex en av mina absoluta favoritbutiker & när dom har Rea brukar jag alltid hitta massa fynd, men det gäller att vara snabb, för kläderna går åt fort.

Matheus behöver just nu inga kläder, han har så det räcker för tillfället, men Ellah däremot växer rejält på längden just nu att både toppar & byxor börjar bli för smått. Jag själv har mycket kläder men har verkligen knappt något alls att bära. Varför är det alltid så? En full garderob men inga kläder?

En del kläder i garderoben har lixom följt med i över 15 år. Kanske dags att jag säljer eller ger bort alla kläder för att i stället lägga dom pengarna på kläder som passar & sitter bra på min kropp. En del kläder jag har i garderoben kommer förmodligen aldrig sitta bra på min kropp igen.. Har också gått från kropphetsen att banta & hela tiden fokusera på ens vikt för att i stället njuta av mitt liv & anpassa kläderna efter min kropp i stället för tvärtom 🙂

Du hittar alla kläder på Rean HÄR!

 

Puss & kram, glöm inte bort att du är värdefull!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons