Therese Wickman

BESAFE BABYSKYDD PÅ ÖVER 1000 KR I RABATT!

Innehåller reklam & adlinks för Lekmer

 

Hej fina du!

Har snön kommit tillbaka hos dig också? Visst hade man räknat med mer snö när våren gjorde en liten tjuvstart redan i Februari & alla blir så snabba med att ta fram sneakers, vårjacka osv, men är det inte såhär varje år, att man blir lite lurad?

Jag som blev ledsen när snön försvann ska erkännas att det inte kändes lika underbart när den väl kom tillbaka, nu hade man ju hunnit ställa om sig & var förberedd på sol, bar mark & eftermiddagar i parken.

 

Jag har fått så mycket frågor angående vad vi använt för babyskydd till Matheus & vi hade en Besafe Izi go  Modular & vi valde att köpa till en bas, det kändes helt klart värt det rent praktiskt , bara klicka i & ur utan att dra bälten hela tiden , men också för att vi nu med Matheus nya bilstol kan använda samma bas. Räknar man ut vad en bas kostar & delar på 5 år så är det enligt oss, värt varenda krona. Men där gör man ju som man vill, man kan använda Besafes bilstolar även utan bas.

 

Babyskyddet vi använde oss av finns väldigt väldigt sällan på Rea, Besafes stolar är så populära att det tyvärr sällan ges, men så hittade jag idag inne hos Lekmer att dom säljer ut samma Babyskydd vi hade på över 1000 kr i rabatt? Alltså WHAT?

SÅ himla fin i färgen också, vi hade också grön, men en liten ljusare grön. Du hittar erbjudandet HÄR!

Här kan ni se hur praktiskt han sitter i samma bas fast i en ny större bilstol, vi valde samma färg som sist.  Tycker om att ta färger som inte ”alla” andra har.

 

Hoppas du får en fortsatt fin dag,.

Här hemma ska vi äta Semlor som mellanmål när barnen strax kommer hem från skolan, jag menar är det Semmeldagen så är det.  Vi ogillar dock mandelmassa så vi gör vår egna touch på Semlorna jag har delat receptet HÄR.

Har du eller ska du äta någon Semla idag?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Ganslandt

    Hej! Vad fina bilder och bebis! ? Har samma babyskydd och jag undrar om du vet om man kan ta bort ”puffarna” vid huvudet? Min 8 månaders huvud går fasen inte in där längre o lämnar ett glapp bakom… ??