VAD ÄR ODDSEN? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VAD ÄR ODDSEN?

Hej fina du!

Jag har saknat att skriva till dig. Hoppas att allt är bra med dig?

Nu är vi åter hemma i Sverige & det var helt magiskt att få krama om Matheus som sken som en Sol när han fick se mig & hans syskon.

Resan hem gick bra. Vi reste över natten & även om jag inte kunde sova så sov barnen riktigt gott  i stort sett hela flygresan hem & det är det viktigaste. Jag kunde vila ett par timmar på förmiddagen när vi väl var hemma igår & så tog vi alla en tidig kväll i säng, så välbehövligt.

Jag valde att lägga all mail, jobb & bloggande åt sidan under veckan utomlands & bara fokusera på barnen, vila, njuta & ha det bra & det har verkligen varit en magisk vecka. Ska berätta mer om vår vecka, besvara era frågor och en hel del annat, men i morse vaknade jag upp sjuk. Vad är oddsen för det?

Lovade mig själv borta i Dubai att jag ska börja ta bättre hand om mig själv, även under dom mest stressigaste perioderna & kom fram till att jag ska starta varje morgon med Matheus i vagnen & gå en timme för att sen starta igång dagen med arbete.

Blev besviken när jag varit så taggad på detta, lite som en ny start & så vaknar man dålig & så sitter jag nu i stället fortfarande i morgonrock i soffan, med pms, mensvärk & känner mig så himla orkeslös. Är det inte typiskt när man har massor att göra?

Men men, vi hade i allefall en jättefin vecka & även om inte starten här hemma ha blivit som jag såg fram emot, ni vet en mamma full av energi tillbaka till man & bebis så kan jag nu bara proppa mig full av vitaminer och hoppas att jag snart är på banan igen. Antar att det är fler som blivit drabbade utav sjukdomar under Februari? Konstigt nog har barnen klarat sig hela tiden, båda var dock väldigt förkylda ett par dagar i Dubai med hosta i täppta näsor, men inte mer än så. Jag är heller inte jättesjuk, ont i huvudet, ont i kroppen , hosta & allmänt orkeslös, ingen feber så förhoppningsvis är jag bättre redan i morgon!

 

Har samlat ihop en del frågor ni hade om resan i Dubai på min instagram, men har ni fler frågor så skriv dom här nedan så ska jag se till att få med dom i mitt kommande reseinlägg.

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. T.L

  Själv har jag lyckats jobba 8 dagar sammanlagt i februari, vab och sjuk nästintill heela månaden.. blir ingen rolig lön nästa månad 😫

  1. theresewickman
   theresewickman

   Neeej, jag lider med dig. Det är ju det värsta, att lönen blir så påverkad när man är sjuk. Som om man inte mår tillräckligt dåligt eller kan göra något åt att man är sjuk 🙁 KRAM till dig <3