ALLA HJÄRTANS DAG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ALLA HJÄRTANS DAG!

Hej fina du & Glad alla hjärtans dag!

 

Ska jag vara helt ärlig har jag känt att det är så lång tid kvar till denna dag & så plötsligt slog det mig igår kväll att det är ju imorgon det är alla hjärtans dag?

 

Vi brukar dock inte fira sådär jättestort, men något litet gör vi förmodligen. typ beställer hem god middag eller liknande då jag är med barnen på Simskola till sent i kväll. Men presenter osv tror jag vi hoppar i år?

Jag menar vi åker till Dubai på Måndag & vi överraskar varandra ofta med presenter, resor & försöker vara tacksamma varje dag ändå, så en speciell dag där det dessutom förväntas av folk att leverera  känns onödig & sätter förmodligen bara mer stress & press på folk.

 Men en liten massage i kväll skulle inte sitta fel 😉

 

Till något annat. Jag får ofta frågor om vad jag anser vara viktigt i barnuppfostran, hur vi gör här hemma, om vi planerar fler barn , hur jag & Constantin i bland krockar i vårt tänk osv & ska jag vara ärlig är det svårt att formulera detta i text så jag funderar på om vi ska köra en Q & A på vår Youtubekanal där jag spelar in en film & besvarar era frågor?

Vad tycker ni om det?

 

Är det några frågor ni vill ha besvarade eller något ni är extra nyfikna på? Ställ dom här nedan så tar jag med dom i nästa frågestund? Dessutom undrar jag om ni skulle vilja ha vloggar från vår resa till Dubai?

 

Hoppas du får en fin fortsatt dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Norrländskan

  I en vlogg såklart, vissa saker är lättare att förmedla på så sätt 👍

  Vlogga gärna när ni är i dubai, kul att få se hur de ser ut där och vad ni hittar på.

 2. Hanna Rahm

  Gärna vloggar! Vore jättekul att se på! Fråga till QA: hur gör ni med barnuppfostran med de stora jämfört med den lille i och med att C inte är biologisk pappa till de stora? Behandlar han/ni de lika (såklart blir det ju lite skillnad då det är olika åldrar)? men hoppas du förstår vad jag menar.

 3. M

  Jag föredrar frågor i ett inlägg. Kollar aldrig på bloggares filmer. Det tar sån tid. Ett inlägg kan jag lösa på två min, medan en film tar typ 20.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Är så svårt att göra alla läsare nöjda, en del vill ha i skrift & andra i video. Men i vissa frågor känner jag att det blir lättare för mig att berätta & förklara i video än att få ner det i ord i ett inlägg. Men jag tänker som så, är man intresserad av att ha svaren på frågorna så tar man sig tid att titta, sen förstår jag också om man väljer bort det, men det får vara upp till var och än.. STOR KRAM