VI ÄR TAGGADE PÅ YOUTUBE! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VI ÄR TAGGADE PÅ YOUTUBE!

 

Jag har som sagt lovat er att bli bättre på detta med film. Ni är många som önskar mer rörligt matrial och som ni kanske sett som redan följer oss på Youtube så har vi kommit igång riktigt ordentligt.

 

Varje Lördag & Onsdag kommer det nu komma upp nya vloggar, ibland oftare, men vi börjar med dessa dagar som bestämda så får vi se om vi får in smidigheten och ökar med flera i veckan. För att inte missa våra filmer från vår vardag, frågestunder, challange & tävlingar så glöm inte Prenumerera på vår kanal, det gör du HÄR och kostar såklart ingenting!

 

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.