BRA UNDERLIGT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

BRA UNDERLIGT!

Inlägget innehåller reklam & adlinks för Lekmer

 

Hej vännen.

Är det inte helt otroligt hur fort vädret ändras?

I förra veckan hade vi mängder utav snö & med en temperatur på nästan – 10, idag lyser solen, snön är nästintill bortsmält & temperaturen ligger nu i stället på + 10 grader.

Det får mig dock att längta lite extra efter våren, men lite till hade jag gärna haft en vit vinter & mysiga dagar i pulkabacken & med skridskor på sjön. Håller tummarna att det fryser på igen! Kanske är den enda som önskar det? 😉

 

Förutom en kyla och massa snö i förra veckan fick Matheus ett extremt sött Flygplan från Constantins bror.

Det är som en åkbil fast i form av ett gammaldagsflygplan.

Han som numera klättrar & tar sig fram på det mesta älskar den & speciellt tutan som han gärna tuggar på i stället för att använda den som man ska göra…

Kan tänka mig när han växer till lite & blir längre att han kommer komma farandes i en väldigt fart på bilen här hemma. Vad tror du? 🙂

Det supersöta flygplanet hade C bror hittat HÄR & det kostade “bara” 349 kr då det var på halva priset.

En perfekt födelsedagspresent eller dopgåva tänkte jag rent spontant?

Hoppas du får en fin fortsatt dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. theresewickman
   theresewickman

   Nä men, är du här nu igen? Jag kan ge dig ETT tips. SLuta läs min blogg om du enbart har klagomål. Uppskattar du inte mina tips, bläddra vidare eller sluta läs min blogg. Länkar jag inte ut en produkt likt denna så får jag flertal frågor vart den är i från & jag ser dom som smidigast att tipsa e rom det i stället för att jag ska svara på alla mail som kommer in. Dom flesta uppskattar sådana här små tips & dom som inte gör det bläddrar bara vidare. Men det har du svårt för va? Du gömmer dig alltid bakom Anonymt användarnamn. Kan vi inte bestämma att du bara sluta läsa min blogg, ok?

    1. theresewickman
     theresewickman

     Asbolut inte, men när jag ser att kritiken kommer från samma person som bara skriver massa skit för att jävlas så ser jag det inte som kritik utan enbart som jävelskap. Men i och med att jag nu fått hjälp att hitta personen ( DIG) bakom denna Ip adress så kanske jag slipper ditt trams här i fortsättningen? Eller 😉

  2. Millan

   Gör som hon säger. Gå och förpesta någon annans tillvaro😡 Vad får sådana som du ut av att anonymt sitta bakom en skärm och skriva skit. Du måste må väääääääääldigt dåligt. Det finns hjälp att få för sådana som dig. Sök läkare!