ERBJUDEN ATT DELTA I EN NY SERIE PÅ TV! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ERBJUDEN ATT DELTA I EN NY SERIE PÅ TV!

Hej fina du, har du haft en bra dag?

Jag har varit till Stockholm över dagen för att spela in en film för ett kommande samarbete. Superkul även om morgonen inte startade på bästa vis.

På grund av trafikstrul på vägen till tågstationen missade jag det bokade tåget. Jag tryckte till och med på dörrknappen på tåget, så nära var jag när det började åka & där stod man irriterat kvar på perrongen.

Så snopet & inte så man jublade direkt. Men ,men inte mycket att göra åt saken utan jag fick snabbt ändra om i planeringen och ta bilen upp i stället…..

 

Apropå inspelning så blev Constantin kontaktat av ett Tv- program från Ukraina. Hur dom hittat oss har jag ingen aning om men dom ville ha med oss, eller mestadels mig kanske för ett nytt program som skulle sändas till hösten. Jag vet att jag har sett samma serie i Usa, har du sett den? Det handlar om att mamman i familjen byter familj över en vecka. Det låter spontant ganska roligt, lärorikt & äventyrligt & jag som annars brukar hoppa på knasiga ideer känner i detta NEJ.

Jag vet inte om det är just tanken på att leva i en okänd familj under en vecka, eller att det är i ett helt främmande land eller om det är att jag har svårt att se mig vara borta från familjen & låta någon annan kvinna ta hand om mitt hem & mina barn som gör att jag känner mig säker i mitt beslut.

Constantin var dock sugen att delta & såg detta som en häftig erfarenhet . Dom gav nämligen som förslag efter mitt tvärsäkra Nej om inte han kunde åka i stället?

Men nej tack, jag vill gärna inte ha en främmande karl i mitt hus under en vecka, en man som man knappast heller kan kommunicera med.

Hela upplevelsen & tanken på det hela kändes mer läskig än roande..

Vad hade du tagit för beslut om det gällde dig ? Hakat på upplevelsen eller inte?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Förstår dig! Hade det varit jag önskar jag att ja hade gjort det häftig upplevelse och erfarenhet men näää hade nog bangat🙈Men grymt roligt att ni blev tillfrågade😍

 2. Sofia

  Jag vill minnas att jag sett en svensk version av programmet också. Googlade och ”Mamma byter bo” hette det. Men spontant känner jag också ett stort nej. Varför liksom? Av det jag sett av programmen känns det mest som att de valt ut de mest udda personerna med varandra för att det ska bli tjafs och problem. Och sen slutar det med att alla är överlyckliga när de möter sina familjer igen efter en vecka i den nya ”jobbiga” familjen. Jag kan inte riktigt se vitsen med att delta.

 3. Norrländskan

  Nej gud nej! Nog är man ibland less på vardagen och sådär men skulle aldrig byta ut mitt lilla gäng mot något annat o framför allt låta en annan kvinna bo i mitt hem känns inte bra 😅

 4. Danni

  Familjen som fått mig hade själva hoppat av😂 och min familj hade saknat mig o mins rutiner 😊😂😍 hade tackat nej utan att blinka!