NYHETER HOS ELLOS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NYHETER HOS ELLOS!

I annonssamarbete med Ellos

 

Kommer ni ihåg mitt tidigare samarbete med Ellos där jag berättade om deras storlekspann? För mig är det extremt viktigt att lyfta det då jag vet med mig hur många som har problem att hitta kläder anpassade efter sin kropp.

Jag har sagt det förr & säger det gärna igen, alla kroppar ser olika ut men alla är precis lika vackra & ska också ha lika stor chans till att hitta fina, sköna & välsittande kläder.

Hur många, små som stora har inte haft svårt att hitta kläder i rätt storlek eller hur många har inte stått i någon butik & det inte ens finns kläder i rätt storlek? Jag har varit i situationen många gånger.

Kanske just för att dom flesta butiker överlag har storlekspann S-L & dessutom skiljer S & L inte ens mycket åt i många fall. Sorgligt!

Sen undrar man vart ätstörningar & kroppskomplex kommer från. Hmm, ja kanske för att media, butiker, ja snarare överallt visas det hur en “kvinna” ska se ut.  Frågan är vem som har bestämt det?

När ska vi förstå att oavsett kropp eller storlek på kläder så är vi kvinnor allihopa, förmodligen lika måna om sköna & snygga kläder att bära & ingen vill bli förvisad att springa till barnavdelningen för att strl XS inte finns eller behöva gå till avdelningen märkt ” Big Sizes” . Vad säger det egentligen?

 

Lyfter gärna Ellos Nyheter, älskar deras tänk med storlekspann från 34 – 56 & dessutom är kläderna väldigt fina & har priser som passar mig perfekt. Är så snål annars när det kommer till mig själv.

 Jag har redan hittat en rad av favoriter HÄR

 

 

 

Såg ni också att mina favoritröja nu också kommit i t-shirt, med samma text ” Love Life”,  Den beställdes direkt & kommer bäras med glädje i vår!

 

Ha en fin fortsatt dag fina du!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Du verkar vara en helt underbar mamma till dina fantastiska barn. Såg att ni köpt en ny bilstol till Matheus. Vi är också ute efter en ny bilstol. Kommer du att delge någon rabattkod till dina följare på BeSafe? 😊🌸