ENSAM VÅRDNAD! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ENSAM VÅRDNAD!

Det har väl inte undgått något det hemska fallet som pågår där mamman nu håller på att förlora vårdnaden om sina barn till Pappan.

 

Jag frågar mig. Hur f-n tänker dom? Hur kan man ens tänka tanken att överlåta ensam vårdnad till en Pappa som misshandlat sina egna barn & dessutom suttit inne i fängelse för det?

Anledningen tycks vara att dom ser mamman som förstörande av umgänge pappan & barnen i mellan. Men jag blir så arg & frustrerad bara jag tänker tanken att jag har svårt att fortsätta skriva. Vilken mamma gör inte allt för att skydda sina barn?

 

Jag skulle aldrig , då menar jag aldrig lämna över mina barn till deras Pappa om han slagit & misshandlat dom, där barnen gråter & skriker rätt ut varje gång dom ska träffas att dom inte vill. Vem, på riktigt, vem hade fortsatt att tvinga dit barnen när man oroas över att dom ska fara illa igen.. Hade du gjort det?

Jag hade aldrig gjort det, jag hade gjort allt i min makt för att mina barn skulle växa upp i en trygg miljö, där dom formas av kärlek & trygghet, precis som denna mamma gjort. Jag anser det vara varje förälders skyldighet att göra allt för sina barn när dom far illa? Att då mamman i detta fall, som varit den enda föräldern till barnen nu håller på att förlora vårdnaden för att Pappan gjort fel?

Hade han inte misshandlat barnen, suttit i fängelse utan i stället gett barnen kärlek , omvårdnad & trygghet så hade dom förmodligen aldrig varit här i den här situationen & dom behövde inte bråka om att mamman hindrat umgänge…

Hur f-n kan då detta skyllas över på mamman. ????

Min största fråga i detta,? Hur kan man ignorera barnens känslor & vilja i detta. Deras välmående borde vara prio ett i detta fall, I stället anser man dom vara för små för att veta bättre.

Den enda som skulle vinna på detta är Pappan själv medan barnen som jag tycker borde ligga under störst prioretering skriker rätt ut, vägrar åka dit, får panik av bara tanken att hamna i sin Pappas klor igen & aldrig mer få se sin mamma..

Det är så hemskt så jag finner inga ord….

 

Hoppas innerligt att dom gör det rätta för barnen i slutändan….

Puss & kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Enoroligmamma

  Jag ligger med i en jäkla vårdnadstvist och är precis rädd för detsamma😥. Pappan har inte direkt gjort barnen illa men misshandlat mig framför barnen räcker gott och väl och allt annat som hänt alla andra i hans närhet. Läser just nu boken “omgiven av psykopater”. Ja den är läsvärd om man ger så… Och jag kan relatera till väldigt mycket… 😥 Tyvärr…
  //enoroligmamma..

 2. Emma lindmark

  Helt sjukt! Att ens kalla detta för barnens bästa! Vårdnads åklagare har börjat tycka synd om pappor tyvärr dem senaste åren! Har själv varit i vårdnadstvist pga av många orsaker! Fick ett honskratt i ansiktet! Idag har ja ensamvårdnad pga min dotters pappa skrev över vårdnaden till mig efter många konstens regler! Dock har han aldrig slagit eller varit elak fysiskt mot min dotter! Har väldigt svårt för rättsystem och familjerätt socialtjänst många gr skiter dom fullständigt i barnens bästa! Fick höra flera gr att om ja nekar mitt barns pappa umgänge så kan han få vårdnaden! Men om ja är så oansvarig och låter henne träffa honom är ja oansvarig och soc kan omhänderta henne! Moment 22! Man får kämpa sig blodig kämpade 6 år för att skydda mitt barn! Hemst! Stackars barn och mamman

 3. Emma

  Helt sjukt! Att ens kalla detta för barnens bästa! Vårdnads åklagare har börjat tycka synd om pappor tyvärr dem senaste åren! Har själv varit i vårdnadstvist pga av många orsaker! Fick ett honskratt i ansiktet! Idag har ja ensamvårdnad pga min dotters pappa skrev över vårdnaden till mig efter många konstens regler! Dock har han aldrig slagit eller varit elak fysiskt mot min dotter! Har väldigt svårt för rättsystem och familjerätt socialtjänst många gr skiter dom fullständigt i barnens bästa! Fick höra flera gr att om ja nekar mitt barns pappa umgänge så kan han få vårdnaden! Men om ja är så oansvarig och låter henne träffa honom är ja oansvarig och soc kan omhänderta henne! Moment 22! Man får kämpa sig blodig kämpade 6 år för att skydda mitt barn! Hemst! Stackars barn och mamman