MATKASSE FRÅN MIDDAGSFRID MED 200 KR I RABATT. – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

MATKASSE FRÅN MIDDAGSFRID MED 200 KR I RABATT.

I annonssamarbete med Middagsfrid

 

I måndags knackade det på dörren & som vanligt var barnen snabba att öppna dörren. Det var våra matkassar vi beställt för veckan som kom.

Jag har länge funderat att prova på smidigheten med en matkasse men aldrig kommit till skott tidigare.

Ser många fördelar med att starta en prenumeration utan bindningstid. genom DENNNA länk får man nu dessutom också 200 kr i rabatt på första matkassen. Beställer gör man HÄR.

 Jag ser att vi kan spara in på matkostnaderna, att vi förhoppningsvis minskar vårt matsving & blir bättre att bidra till en bättre miljö, men framförallt för att jag ska få tillbaka glädjen med matlagning. Den sista tiden står jag ensam i köket & lagar för att jag måste & inte för att det är kul. Nu ser jag en chans att väcka intresset till liv igen & en chans för familjen att på ett roligt men nyttigt vis hjälpas åt att laga middagarna tillsammans. Mina barn är stora nog att läsa Recept själv, vilket dom tycker är jättekul, då känner dom sig stora, duktiga & delaktiga i maten som serveras på familjens bord.

 

 

Hos Middagsfrid finns det flera olika sorters Matkassar & jag är säker på att du hittar en som passar dig absolut bäst, vi valde att prova på Barnkassen & hittills har det varit en stor smaksucce hos oss allihopa, stora som små.

Det jag gillar extra mycket med Middagsfrids utbud är att dom utöver flera sorters matkassar också erbjuder Vegokasse med enbart vegetariska recept & till min favorit Melliskassen.

Den ska jag som har barn som kommer hem direkt efter skolan & som kräver Mellanmål beställa med till nästa omgång. Det blir ofta samma o charmiga mellanmål här hemma & det ska bli kul att få prova på lite nya recept & ideer.

Glädjen över att laga mat har redan kommit tillbaka & jag eller vi rättare sagt är nyfikna & förväntansfulla inför kvällens Recept. Tänk att något så enkelt som beställning av matkassar växte så stort intresse hos alla i familjen att det nu samlar ihop oss i köket. Jag älskar det!

Kika in själv hos Middagsfrid utbud av Matkassar & glöm inte ta del av erbjudandet som ger dig 200 kr i rabatt på din första matkasse. Kan inte bli mycket bättre 🙂

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.