VAD GÖR DU`? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

VAD GÖR DU`?

Inlägget innehåller reklam & adlinks för Babyland

 

Hej vännen!

 

Har du lika mycket snö hos dig som vi har här i Örebro?

Ni är många som frågat om Matheus supergulliga mössa. Tidigare hade vi en i Svart, men den tappade vi tragiskt bort på Ica i förra veckan & vi har efter det varit in flera gånger för att fråga om den, men den är puts väck. Men jag tänker såhär, vem snor en mössa? Eller gör folk det?

 

I allefall så var ju vi så himla förtjusta i denna mössa att jag fick köpa mig en ny. På rea dessutom, hela 50% rabatt, känns ganska så bra när den andra blev borttappad.

Dock fanns inte svart kvar utan det blev en Grå men den var till och med finare på Matheus än den svarta & den kommer passa perfekt till hans nya overall som är i svart. Ungen växer så det knackar så vinteroverallen han började ha i November är nu redan för liten..   Hade glömt bort hur snabbt dom små växer.

Kidh har senaste åren kunnat använda samma storlek & det är inte förens nu hans byxor börjar bli för korta & vi har fått gått upp en storlek, men med bebisar byter man verkligen storlek varje månad känns det som.

 

Alla kläder efter barnen ger jag oftast bort. Ibland tänker jag att jag borde sälja för att få tillbaka lite av dom pengar man lagt ut, men så tänker jag att kläderna kan göra bättre nytta någon annanstans,

 

Du som var intresserad utav denna mössa hittar den HÄR , på 50% rabatt dessutom! Klirr!

 

Vad gör du med urväxta kläder? Ger bort eller säljer?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mikaela

  Jag har så svårt att göra mig av med kläderna för de finns minnen i dom, så jag tänker att jag sparar kläderna till nästa barn men känner jag mig själv rätt kommer jag ändå köpa nya 🙊

 2. Susanne

  Sparar det mesta till min dotters ev. kommande barn o mina systerdöttrars ev. kommande barn. Har även använt en del som jag hade som barn till min dotter, en härlig känsla. Har även gett några plagg till behövande (till elever jag har, till deras barn)

 3. Vickan

  Trist att ni tappade bort mössan! Tror inte att någon skulle sno en mössa, men känns som att många kanske skulle slänga den istället för att ta vara på den, vilket är fruktansvärt onödigt, men säkerligen vanligt i vårt slit- och slängsamhälle.

 4. M

  Ger bort till kompisar som har yngre barn eller säljer på tradera. Vi vill inte ha fler barn men hade vi velat det hade jag sparat till nästa unge. Sparar du inte ellah och kidhs kläder till matheus nu?

Annons