Therese Wickman

BORDE ANLITA TROLLJÄGARNA!

Tittar på trolljägarna & inser hur mycket elaka människor det finns. Riktigt skrämmande!

Tänker dom som sitter & skriver dessa saker, oftast anonymt att det inte ska såra, eller är det precis det dom vill att det ska göra?  Tror du någon av dessa troll skulle våga säga hälften av det dom skriver i ansiktet på människorna dom sitter & skriver skit till?

Har väldigt, väldigt svårt att tro det & jag har på riktigt svårt att förstå hur dessa människor fungerar?

Vad är det som gör att man bara måste stanna & kasta skit, bara skriva massa negativt? Är det inte lättare att bara sluta läsa bloggen eller bläddra vidare?

 

Jag har ett troll som förekommer här på min blogg, oftast kommer det i perioder. Men när det väl startar så är det oftast massa negativt som kommer i kommentarerna på varenda inlägg under en period & bakom ett anonymt namn såklart men från samma Ip adress.

 

Jag förstår att folk kan ha åsikter, olika åsikter & ställer frågande till vissa saker, det är inte det jag menar.  Som en kollega som gjorde ett samarbete med en bilstol där hon inte visade rätt bilder ur säkerhetssynpunkt hur det verkligen ska se ut, där förstår jag att folk frågar sig varför man med så stor plattform visar upp felaktiga bilder när det kommer till barns säkerhet i bil.  Men rena elakheter?

 

Men det är skillnad på olika åsikter & rent svineri.

Trollet som förekommer här på min portal kallar mig inte för elaka saker utan skriver istället varenda kommentar i sådan negativ & dömande ton. Lägger sig i vad VI äter, hintar om min & Constantins relation, att allt vore skit, påstår sig jag apar efter andra för att jag har samma samarbeten som några utav mina kollegor & ja, listan kan göras lång.. Samma Ip-adress, bakom anonymt namn..

Om jag som människa & min familj här på bloggen stör så mycket, varför väljer man då bara inte att sluta läsa i stället för att lämna massa kommentarer uppenbarligen bara för att såra? Vore det inte lättare att bara sluta komma in hit? Lättare för både mig & dig som trollar? Slipper du lägga energi på mig & allt som du uppenbarligen stör dig på & jag slipper bli ledsen & påverkad…

 

 

Nästa gång dessa Troll väljer att skriva dom mest avskyvärda sakerna på andras plattformar så vill jag att dom verkligen tänker efter, är det värt det?

Att vara snäll kostar ingenting, men att vara dum kan kosta ett liv..

 

 

 

Var rädda om varandra!

 

Puss & kram

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ullis

    Jag tror att dom som sitter bakom en skärm och är allmänt elaka är fruktansvärt ensamma människor. Som egentligen är avundsjuk på ditt liv. Kanske även att man han någon form av funktionsnedsättning eller bara psyksjuk. Eller så vill jag bara tro att det är så. Har svårt att förstå hur man kan vara så elaka som många är.

  2. Emma

    Ja har svårt att förstå varför man inte bara scrollar vidare om man stör sig istället för att fälla elaka spydiga kommentarer! Ifrågasätta kan man göra men inte vara spydig och elak! Har man inget snällt att säga bättre man är tyst kan ja tycka!

  3. Lotte

    Skit och elakheter ska INGEN behöva ta! Det lär vi ju våra barn…. Nä olika åsikter kan man ha men att spy galla och klaga på allt förstår jag mig inte på. Jag gillar din blogg och kikar in varje dag 🙂 Tycker ni gör en bra investering för relationen att gå på rådgivning. Vi har med tänkt tanken men det är ju för att ingen är tankeläsare och att kommunikationen isåfall hade kunnat förbättras. Men visst tycker jag att han borde kunna läsa mina tankar ibland haha
    Kram på dig ❤
    https://lotte4.blogspot.se

  4. Ellinor

    Vill bara göra dig uppmärksam på att du tjänar pengar på din blogg och därför är du som vi andra företagare = man får ta skit och så är det bara. Enligt min erfarenhet är det många inom samma bransch (iallafall en kvinnlig bransch) som är de som ger skit för andra inom samma bransch så att de framstår som bättre. Bara att uthärda och som sagt den starkaste står kvar. Krig varje dag det är det som kallas företagande, pallar man inte så pallar man inte. Ha en bra dag!

    1. Sandra

      Fast ont i magen av din kommentar, det är väl ändå ingen som vill leva i en sån värld? Där vi krigar mot varandra… Man kan konkurrera men ändå visa varandra respekt. Säg någon arbetsplats där du tycker det är Okej att vara ett troll som sprider negativitet och vara elak? Låter märkligt tycker jag att man bara skulle acceptera sådant i livet… Ne hua!