VI VALDE ATT UNDERLÄTTA VÅR VARDAG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VI VALDE ATT UNDERLÄTTA VÅR VARDAG!

I annonssamarbete med LG

 

Hej vännen!

Ni som följt mig ett tag vet hur vi bor, men för er som är ganska nya så bor vi i ett Radhus. Inte jättestort, men vi får plats utan problem. På övervåningen har vi tre sovrum. Ellah & Kidh har ett varsitt & så delar Matheus rum med oss. Så länge han är så här liten så tycker jag att det funkar fint. Hur vi löser det längre fram får vi ta då.

På bottenplan har vi en hall, , en tvättstuga, ett kök & sedan vardagsrummet.

Här hemma borde tvättmaskinen gå varm, med fem personer i huset & tre barn dessutom så blir det mycket tvätt. Tyvärr har jag ärligt talat dragit mig för att tvätta. I och med att vi haft en tvättmaskin & inget ställe att torka tvätten på så hänger den allt som oftast i vardagsrummet. Jag ogillar det så mycket. !

Hur nystädat hemmet än är så upplever jag det rörigt & stökigt med tvätt överallt & det har gett mig lite ångest. Nu när Matheus också börjar dra sig upp mot möbler så tycker han det är superkul att dra ner blöt tvätt på golvet & det känns som dagarna går ut på att säga AJ AJ Matheus..

 

Nu är det dock andra bullar, jag är ärligt talat så himla glad & lycklig!

I förra veckan fick vi hem vår nya tvättmaskin , det blev en  tvättmaskin från LG (F14AW0S)  samt en torktumlare från samma märke LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W) & ni anar inte vilken befrielse. Låter kanske konstigt att bli så glad för nya vitvaror? Men detta underlättar så enormt mycket för oss i vår vardag & vårt liv.

Varför skaffade vi oss inte detta tidigare?

Vår nya maskin tar dessutom 10,5 kg tvätt vilket är betydligt mer än vår gamla som tog 6 kg tvätt.

Jag älskar dom, både till utseende & funktion. Constantin frågade lite skämtsamt om han blivit utbytt då jag numera är så glad när jag springer in till tvättstugan..

 

Maskinerna är väldigt lätta att förstå sig på & det jag gillar allra bäst med torktumlaren är att den har torkningssensorer vilket gör att den känner av rätt mängd fukt i dina kläder & ställer sedan in torktiden efter det. På så vis så spar man kvalite på sina kläder & dom slipper snurra runt i maskinen även efter att dom redan torkat.

Några fler fördelar som jag & Constantin hittat med maskinen är att du själv kan välja åt vilket håll dörren på maskinen ska öppnas på. Vi valde att ha öppningen tvärtemot tvättmaskinen så man smidigt kan öppna dörrarna & bara slänga in från tvättmaskinen till torktumlaren, men det där känner man bäst själv & hur just dörren smidigast bör öppnas i ditt hem. Dessutom kan du med SmartThinQ fjärrstyra eller övervaka din torktumlare var du än befinner dig ,direkt i din telefon. På så vis kan du också b.l.a få en överblick på energiförbrukningen.

Både tvättmaskinen & torktumlaren har olika program som är lätta att förstå sig på, kommer visa bild på dom här nedan, men ett program som ger mig extra mycket positivitet är deras allergiprogram. Vi har en känslig son här hemma & med detta program elimineras 99.9 % av allergener , så som damm & kvalster som kan orsaka allergi eller andningssvårigheter . Perfekt för dina sängkläder , filtar eller barnkläder.

 

Är du på jakt efter ny tvättmaskin , torktumlare eller kanske både och,?  Jag kan med handen på hjärtat starkt rekommendera dessa två maskiner & tycker att du själv bör kika på dom för att förstå kärleken till dom.

Jag kan med stor glädje dela med mig av ett unikt erbjudande till er. Sådana här bra maskiner hittar man lixom inte på Rea, så därför gör detta mig extra glad att jag fått chansen att dela detta erbjudande med er.

Just nu får du hela 20% rabatt på dessa maskiner hos återförsäljare för LG tvättmaskin HÄR samt Torktumlaren LG DUAL Inverter Heat Pump HÄRom du uppger koden LGPEAK2018

Koden är giltig fram till 17 Februari och gäller bara hos Elgiganten.

 

Titta bara här nedan hur det alltid såg ut hemma hos oss innan torktumlaren kom. Ni kan förstå att jag drog mig till att tvätta. Kändes som ett ständigt kaos!

 

 

Men sen valde vi att slippa kaoset & skaffa oss nya maskiner i stället.. Lycka!

 

Har du några frågor? I såfall besvarar jag dom gärna här nedan i kommentarsfältet <3

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Jisses, är det någon bloggare som inte kränger dessa tvättmaskiner 🤣🤣 det får motsatt effekt hos läsarna

 2. Marie

  Jisses, är det någon bloggare som inte kränger dessa tvättmaskiner 🤣🤣 det får motsatt effekt hos läsarna

 3. Marie

  Jisses, är det någon bloggare som inte kränger dessa tvättmaskiner 🤣🤣 det får motsatt effekt hos läsarna

 4. Anonym

  Alltså har du också gått på att göra reklam för denna maskin. Du är inte ensam och det börjar bli tjatigt. Hitta på något själv istället för att apa efter alla andra.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Apa efter alla andra? Varför låter du så otrevlig`?
   Tror du JAG har kolla på vilka andra bloggare företaget också valt att samarbeta med när jag signar mitt kontrakt?
   Om du tittar på tv så antar jag att du kan se samma reklam i nästan alla reklampauser under en period, då det företaget valt att köra en kampanj`? Samma sak blir det även bland med oss influencer, ett företag väljer att storsatsa på marknadsföring & på så vis får extra stor räckvidd. Tråkigt att du ska se det så negativt, du kan välja att bara bläddra vidare, eller sitter du & surar på tvn hemma också?

   Jag är iallefall riktigt glad för detta samarbete, dessa maskiner är SÅ himla bra & jag är glad att kunna dela med mig av en rabattkod till dom som önskar. Har man inget intresse behöver man inte heller läsa, som jag sa, man kan bläddra vidare. Hoppas du får en fin Fredag & att du blir på bättre humör 🙂

  2. Alma

   Spelar väl ingen roll om andra bloggare gör samma reklam? Låter mer som du är avundsjuk på Therese tvättmaskin/tumlare!

 5. Eva

  En undran… om det är sponsor grejer som ni bloggare får? Jag såg att nån mer bloggare också “skaffat” precis samma maskiner i stort sett samtidigt! Att ni får sponsorgrejer är ok, och det förstår jag, Men så dyra!??
  Inget illa emot dig Therese, det var bara en undran 🙂

  1. Vickan

   @Eva: det står längst upp i inlägget att det är ett reklamsamarbete 🙂 har också sett en annan bloggare som deltar i samma ”kampanj” som även hon gjort det tydligt att det är ett reklamsamarbete med bolaget som säljer maskinerna 🙂