NU BÖRJAR JAG BLI RÄDD PÅ RIKTIGT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NU BÖRJAR JAG BLI RÄDD PÅ RIKTIGT!

Efter mitt inlägg i går angående att vi tror att det spökar hände det något riktigt otäckt senare på kvällen.

 

Ellah sitter på sitt rum & spelar in en film på sin telefon för att lägga upp på Tik Tok, ni vet den populära appen för barn där man mimar & dansar till musik?

Jag plockar & städar lite på nedervåningen när Ellah skriker från övervåningen. Hon är skärrad, orolig & frågar om det är någon av oss som skrikit i panik rakt ut?

Nej, vi har inte sagt något svarade jag. Till allt detta har hon ingen aning om vad som hände i helgen när hon var hos sin Pappa.

Hon började gråta & tala om att hon känner sig rädd, hon kunde höra någon skrika rakt ut & om det inte var vi vem var det då?

Till det otäcka är att Ellah fick med detta skrik i filmen när hon spelade in sin musikvideo,

Vi har lyssnat på det flera gånger & det är verkligen någon som skriker i bakrunden på hennes musikvideo.

Detta börjar på riktigt bli lite skrämmande.

Seriöst, vad är det som börjar hända här hemma?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Petra

  Vi har oxå märkt av saker här hemma, främst min sambo, som sett en skuggfigur och en ”orb”. Jag är himla sugen på att ta hit någon för att se vad dom kommer fram till, kanske ni oxå skulle göra det? Läste även att din son pratar i sömnen, det gör min äldsta oxå och började nu fundera även över det du skrev om det. Tycker även ni ska prata med barnen och förklara. Här hemma säger vi att det är nog mormor och morfar som är här och hälsar på. 💜

 2. Emelie

  Otäckt! Men kan finnas en förklaring om ni använder babyvakt, om man har någon i ett hus bredvid eller i närheten så kan man få in andras kanaler i babyvakten och då höra andras barn, jag har upplevt det hemma hos min mans syster. Men har ni inte en babyvakt så hade jag kontaktat ett medie, för att få svar,

  1. A

   Jag har upplevt att min bsbyvakt snappat upp ljud på flera 100-tals meter bort, av nån annans vakt.
   Min svåger testade din nya vakt och pratade med sin fru. Han var utomhus, hon inne. Då ringde min svågers kompis som bodde nästan 1 km bort och sa: passa dog vad du säger åt frun, vi hörde allt i vår vakter 😅
   Så kolla det, hoppas det är nåt sånt så att ni kan känna er trygga ❤

 3. Jojo

  Jag får kalla kårar på riktigt. Blev rädd igår redan när jag läste ditt inlägg och nu det här. Jag tror stenhårt på sånt här och undrar vad ni ska göra nu? Hur tar ni det vidare? Kram på er.

 4. Tina

  För att stilla er oro, leta upp låten igen och kolla om det kan vara inspelat nån ljudeffekt i appen som låter som ett skrik? Har hänt nåt liknande för mig nämligen vid musikinspelning 😉