DET ÄR INTE FEL ATT TA TILL HJÄLP NÄR MAN BEHÖVER DET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DET ÄR INTE FEL ATT TA TILL HJÄLP NÄR MAN BEHÖVER DET!

I annonssamarbete med Anyfin

 

Hej fina du!

Har du haft en fin start på dagen?

Kommer ni ihåg mitt tidigare samarbete med Anyfin där jag lyfte deras tjänst om att sänka dina räntor & kostnader kring krediter eller avbetalningar du redan sitter på?

Jag vill igen upplysa om denna tjänst men också tala om att jag inte uppmanar folk att handla på kredit eller avbetalning, men jag vet också hur vardagen ser ut för många. Alla har inte möjligheten under perioder i sitt liv att ha ett stort sparande, en del inte alls & om det blir enklare att då betala av en barnvagn på 3 månader i stället för allt på samma gång så tycker jag att det är upp till var & en?

Tjänsten hos Anyfin hjälper dig att på ett billigare & snabbare vis betala av dina avbetalningar & krediter du möjligtvis redan sitter på & är alltså inte en tjänst som betalar ut nya eller uppmanar dig till att handla på kredit, snarare hjälper dig att bli av med dina skulder snabbare.

Det enda du behöver göra är att du kort på din faktura eller hämtar den med Bank Id & sedan skickar in till Anyfin. Dom kommer sedan kontakta dig på den mail du uppgivit & berätta hur mycket dom skulle kunna sänka dina räntekostnader med.  Vill du sedan ha deras hjälp så godkänner du bara allt smidigt med Bank Id & sedan sköter dom resterande 🙂

 

Lär mer hos Anyfin & ta dessutom del av en unik rabattkod. Med koden therese200 får du hela 200 kr i avdrag på din första faktura hos Anyfin.

 

 

Ta hand om dig!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Vad du inte tycks förstå och förmedla är att det blir dyrare att dela upp betalningen. Alltså mindre pengar till ett buffert sparande.