LEDIG FREDAG MED FAMILJEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

LEDIG FREDAG MED FAMILJEN!

I går hade barnen Studiedag från skolan så vi valde efter en lugn morgon att åka upp på stan & äta lunch på Boulebar. Det är helt klart vårt nya favorithack & som Kidh sade igår: Mamma jag hatar att vara på Resturang, men här på Boulebar älskar jag att vara.

Det är så sant som det är sagt. Kidh ogillar att vara på Resturang just för att man måste sitta still & vara tyst, efter en stund spritter det i benen & hans tålamod har lixom tagit slut innan maten ens kommit in på bordet. Men på Boulebar kan han i väntan på maten Spela ett parti Boule med syrran innan vi efteråt också brukar göra han sällskap. Så himla mysigt ställe!

 

Efter en lång & härlig lunch gick vi en sväng på stan & på den årliga Hindersmässan. Brukar aldrig bli att vi köper något mer än Donuts men det är lika mysigt för det..

 

 

På eftermiddagen åkte dom stora barnen till Stallet & vidare hem till sin Pappa över helgen.

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. theresewickman
   theresewickman

   Beror väl hur du ser på det? Du kan ju välja att ta bort pommes & enbart äta köttet & salladen, men om du syftar på oss, så nej, vi valde att äta med pommes. Upp till var och en 🙂

  2. Daisy

   Nej precis som de ska va i livet. Balans mellan nyttigt, onyttigt och halvnyttigt. Hemmagjort, halvfabrikat, färdigrätt och restaurangmat.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Den är faktiskt Ellahs gamla dress, så jag minns inte. Kanske Stadium, men det var som sagt snart 10 år sedan 🙂 KRAM