TA 2 BETALA FÖR 1 HOS IDEAL OF SWEDEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

TA 2 BETALA FÖR 1 HOS IDEAL OF SWEDEN!

I ett annonssamarbete med Ideal of Sweden

 

I samarbete med Ideal of Sweden får du just nu ta 2 betala för 1 så jag passade på att ta flera stycken.

Jag valde tre mobilskal, så himla fina & jag älskar att kunna byta efter väder, årstid & humör, dessutom beställde jag en matchande powerbank till ett av mobilskalen. Är det något jag lärt mig efter alla missar när jag varit ute & rest så är det att batterierna på mobilen alltid tar slut. Jag går runt som Ture turist med Google Maps & vips så är batterierna borta & inget ställe i närheten att ladda mobilen på.

Numera kommer jag inte resa någonstans utan min powerbank i väskan. SÅ himla bra uppfinning!

 

Sist men inte minst så beställde jag också ett fint plånboksfodral. Det ser ut som en svart söt liten handväska med guldkedja men där i finns det plats för din mobil samt alla dina kort som kontokort, körkort mm, så galet läcker.

 

Använd koden theresewickman vid din beställning för att få erbjudandet ta 2 betala för 1, men det gäller också såklart om du tar 2 produkter, ja då får du 2 på köpet & köper du 3 produkter får du såklart 3 på köpet osv . Ni förstår?

Du kommer till hemsidan & alla läckra produkter HÄR

Perfekt om man kanske är ute efter produkter till hela familjen?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.