JAG FICK HJÄLP SUPERENKELT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

JAG FICK HJÄLP SUPERENKELT!

I annonssamarbete med Anyfin

 

Hej fina du!

Har du haft en fin start på dagen?

Ibland vet vi ju att det inte alltid blir som planerat & att det kan komma utgifter man inte riktigt räknat med, ofta vid fel tillfällen.

Precis så blev det för mig när min dator gick sönder i höstas. Matheus vällingflaska hade legat & läkt i väskan & över hela datorn. Ni kan tänka er min panik. Den var mitt levebröd, där jag gjorde allt mitt jobb. Att stå där utan ett stort sparande & med en trasig dator i handen gjorde att jag fick bita i det sura äpplet & köpa en ny dator på kredit. Jag brukar inte vilja köpa saker om jag inte har pengar att betala för det själv just då, men just då var det ett måste & det fick bli som det blev.

Det jag inte visste då var att räntorna skiljer så himla mycket från ställe till ställe & att du kan komma till att betala höga priser bara i rena räntor men att jag med tjänsten hos Anyfin faktiskt kan få hjälp med detta.

Anyfin hjälper dig att sänka dina kostnader & räntor du kanske redan sitter på & beviljar alltså INGA nya krediter.

Att få hjälp är verkligen superenkelt. Du tar kort på din faktura & skickar in på deras hemsida & resten sköter dom.

 

Hur smart & smidigt är inte det?

Tack vare dom lyckades jag betala av min kredit fortare & blev därför skuldfri.

Vill du också se hur mycket du skulle kunna sänka dina kostnader? Gå då in hos Anyfin HÄR

Dessutom kan jag med glädje dela med mig av en kod therese200 som ger dig 200kr i avdrag på din första faktura.  Hur bra är inte det?

 

 

 

 

Ha en fortsatt fin dag fina du!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ylva

  Dåligt av dig att göra reklam för krediter. Alla kan inte sköta det och kreditinstituten tjänar pengar.. så kan man också fråga sig hur du med tre barn och partner utan stadig inkomst inte har buffert för oförutsedda utgifter och ni planerar att skaffa hus.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Fast va?? Reklam för krediter? Denna tjänst hjälper ENDAST till om du sitter på någon avbetalning för att hjälpa dig dra ner räntan & betalar alltså INTE ut nya. Jag skulle aldrig göra reklam & uppmana folk att handla på kredit, aldrig.! SÅ många samarbeten jag tackat nej till som handlat om Onlinespel, krediter eller raketer & annat som jag aldrig skulle kunna stå bakom. Men denna tjänst hjälper enbart dom som är i behov av den & uppmanar alltså inte till att ta krediter. Är ledsen att du ser det på det viset. Så många mail jag fått från folk som tackat mig för hjälpen & som faktiskt suttit & behövt den här hjälpen men inte vetat vart man ska vända sig.. Är man inte i behov av den kan man bläddra vidare i stället för att döma andra. HA en fin kväll <3