JAG RESER ENSAM MED BARNEN TILL DUBAI! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

JAG RESER ENSAM MED BARNEN TILL DUBAI!

Hej vännen! Har du haft en fin helg än så länge?

Jag som sade för någon vecka sedan att vi inte hade några speciella resor för denna vår har nu spontant bokat en resa till Dubai. I och med att Ellah inte kan vara ledig från skolan denna termin så har jag bokat över sportlovet. Det blir jag ensam med barnen. Någon frågade mig om jag inte tycker det är jobbigt eller otäckt att åka ensam med tre barn, nej absolut inte, man gör vad det är av det & dom stora barnen är så vana & är till stor hjälp om jag skulle behöva den.

Jag är heller inte blyg för att fråga andra om hjälp om det skulle behövas, dessutom ska vi bo fyra nätter utav en vecka hemma hos en kompis, därav att resan blev lite spontan. Min vän & hennes familj har nu bott där i 1,5 år & det var fram till för några veckor sedan osäkert om dom skulle bli kvar eller flytta vidare, men nu när det är bestämt att dom blir klar vill vi såklart hinna hälsa på innan det är försent. Därav en ganska så spontan bokning….

 

Kroppen skriker efter lite sol & miljöombyte & är det något vi älskar att göra så är det att resa. Om bara pengarna hade funnits hade vi lätt spenderat ett år på resande fot eller flyttat utomlands för en period. Se andra ställen av vår stora värld & uppleva minnen för livet.

Jobba för en resesajt kanske, skriva artiklar om resor & tips anpassade för familjer, vore en dröm, Någon gång i livet kanske…

 

Constantin blir hemma, han börjar nytt jobb på måndag & får njuta av lite egen tid i stället. Kan också vara bra med lite tid i från, få sakna & längta efter varandra. Under dessa två , nästan 3 månaderna som han mestadels gått hemma med mig har inte bara varit mysigt om jag säger så 😉

 

Ni som varit i Dubai, vad får vi inte missa?

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Daisy

  Wpw va härligt er låter. Önskar jag också vågade resa själv med barnen men livrädd både för tiden på flygplatserna och stunderna vid vattnet. Men snart så 👍

 2. Emilie

  Wow va härliga fina ni 🌸Har inte varit i Dubai men skulle väldigt gärna resa dit! Skriv gärna ett inlägg om hur det var, om det är barnvänligt osv 👏🏻👍🏻😍

  1. theresewickman
   theresewickman

   Vi reser med Norwegian & det är ett direktflyg. Jag får betala för mig & våra tre barn nästan exakt 10 000 kr, då har barnen handbagage på 8 kg var & jag valde till ett checkin bagage på 20 kg utöver handbagaget. Jag valde så billiga resor som möjligt, därav bara en check in väska då man får betala mer för varje väska man vill checka in. Men en stor kommer räcka, barnens kläder får plats i deras rullväskor dom har som handbagage samt så får jag ta med en vagn & bilstol gratis i och med att Matheus är under 2 år. 🙂 Tyckte vi hittade ganska så billiga biljetter ändå, trots under sportlovet. Alltid dyrare över loven.. KRAM

Annons