Therese Wickman

SOMMARENS RESA TILL GOTLAND ÄR BOKAD!

Så var nu sommarens resa till Gotland bokad.  Jippi!

Vi hittade ett jättestort hus med stor gotländsk charm ett par mil från Visby men med närhet till havet, hästhagar, natur & lanthandlar, precis som vi vill ha det.

Jag uppskattar landet & charmen med Gotland när man har barn än att hyra ett hus eller lägenhet mitt inne i Visby. Dit kan vi ta en dagsutflykt, det räcker.!
Vi har bestämt att vi tar med oss cyklarna för att slippa åka bil när vi ska ta oss till havet någon kilometer bort & om bara vädret kan visa sig på sin bästa sida under denna vecka tror jag det kan bli helt magiskt!

Har letat rätt på lite nya smultronställen jag vill besöka detta år, några som vi missade sist & en del ska absolut besökas igen.

Brukar du tillbringa tid på Gotland? Har du några tips på utflykter vi absolut inte får missa?

Jag uppskattar charmen med Gotland mycket hellre än exempelvis Kneippbyn .  Ni vet ett hak på stranden, en liten lantgård eller en mysig gömd badplats.. Vet ni några pärlor?

 

Min morfar är född & uppväxt på Gotland så jag var mycket där som liten. Tyvärr blev det efter en tid att vi aldrig åkte dit igen. Mycket i och med att Morfar bodde här i Örebro & vi hade inte sådär jättebra kontakt med släktingar därifrån. Har knappt några minnen därifrån utöver foton jag sett från jag var väldigt liten.

Jag älskar Gotland, det är så vackert & ett lugn inom mig infinner sig när vi är där. Redan förra sommaren bestämde vi oss för att detta får inte bli en engångsgrej utan nu ska vi införa som tradition att besöka Gotland varje sommar…

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.