SKIPPAR NYÅRSLÖFTEN I ÅR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

SKIPPAR NYÅRSLÖFTEN I ÅR!

Hej vännen!

Tänk att vi redan kliver in i ett nytt år i morgon. Brukar återkomma till det varje år, men just detta år har gått så himla fort & det har hänt så mycket. Mer om det i den kommande årsresumen.

Jag tänker inte avtjäna något Nyårslöfte i år utan jag kommer istället skriva upp en lista på drömmar & mål som jag kommer kunna ha att blicka fram mot.

En del mål är inget större än att jag ska ta vara på dagarna, finna harmoni i livet & sluta stressa & pressa mig själv till det yttersta & lära mig acceptera att jag är tillräcklig som jag är. Kan dock låta lättare än vad det är. Sen har jag en del större förändringar jag drömmar om ska slå in & tillsammans ska vi göra vårt bästa.

Vi vill b.l.a köpa oss ett hus & det är något vi i såfall ser är först möjligast i slutet på nästa år, vi vill jobba på vår relation eller snarare kommunikationen för att slippa dom mesta missförstånd som ofta uppstår i samband med att vi inte pratar samma språk & kommer från två helt olika kulturer.

Jag drömmer också om nya mål inom företag samt att söka mig en extra tjänst inom exempelvis Lager157 till efter sommaren då jag verkligen inte vill gå tillbaka till arbetet på förskolan som det känns just nu.

 

Jag har dock mammaledigheten på mig, ca ett år till att finna ut vad jag vill jobba med & jobba upp företaget ett stepp extra.. Men som jag känner nu så lockas jag av att jobba extra i en butik, jag är social & älskar barnkläder & skulle tycka det vore inspirerande att komma ut några tillfällen i veckan…

 Men i det stora hela kommer jag inte ha några löften & krav att sträva emot utan kommer i stället fokusera på att må bra, leva i nuet, fånga upp dagarna & göra det jag kan göra för att få drömmarna att slå in..

Ska fokusera på att hitta en harmoni i vardagen & njuta av livet..

 

Har du några speciella drömmar & mål under det nya året eller har du lagt några Nyårslöften kanske?

 

Bilderna är tagna utav fantastiska Malin.

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotte

    Jag kan inte annat än hålla med om att detta året har gått otroligt fort!! Dags att skola in lillkillen om nån vecka och börja jobba igen. Jag har inga nyårslöften jag ska bara försöka hålla mig över ytan och MÅSTE tagga ner stressnivån lite – lättare sagt än gjort! Gott nytt år på hela familjen 🙂
    https://lotte4.blogspot.se