Therese Wickman

SITTER SOM EN SMÄCK PÅ KROPPEN!

Inlägget innehåller reklam & adlinks för Tailorstore

 

 

Hej fina du!

 

Kommer du ihåg skjortorna jag beställde till Constantin? Dom skjortorna som blev specialsydda direkt efter hans mått?

Lovade att visa bild & han är så himla nöjd. Dom sitter perfekt & dom är verkligen så himla fina. Slipsarna jag valde till passar perfa!

Skjortorna är som sagt sydda direkt efter Constantins mått för att få den perfekta passformen. Dessutom får man välja allting själv, från färg, hur kragen ska se ut, hur knapparna ska sitta, hur slutet på armarna ska se ut, ja,allt verkligen.

Så kul att se att skjortorna blev så himla bra & att dessutom få dom precis som man själv vill. Det är svårt att hitta i en ”vanlig” butik.

Just nu kan jag glädja dig, eller kanske din Pappa, sambo eller bror med att det just nu pågår 50% rabatt på mängder utav varor hos Tailorstore så passa på om garderoben behöver fyllas upp med snygga skjortor. Dessutom erbjuder dom också just nu till alla NYA kunder ett prova på erbjudande på flera skjortor, där du kan för bara 299 kr (ord pris 799 kr) få göra en beställning på en skjorta precis efter dina önskade mått. Hur bra? Älskar att man kan få ett köp på en vara man intresserar sig för till betydligt lägre pris för att man själv på egenhand får upptäcka hur prisvärda dessa är…

 

Du kommer till hemsidan & alla erbjudanden HÄR!

 

Ha en fortsatt fin dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.