TILLBAKA EFTER LEDIGA JULDAGAR MED FAMILJEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

TILLBAKA EFTER LEDIGA JULDAGAR MED FAMILJEN!

Hej vännen!

Har du haft en fin Jul?

Jag personligen tycker att det är tråkigt att Decembermånad snart lider mot sitt slut, är det något vi fullkomligt älskar här hemma så är det Julen.. Puff, så är den redan förbi, men fin har den varit..

 

Den 23 firande vi Julafton hemma hos min mamma med syskon & syskonbarn som vi alltid gör,

 

 

På Julafton smög barnen in till oss tidigt på morgonen & vi öppnade paketen som Jultomten lämnat i våra julstrumpor, strax därefter kom deras Pappa för att hämta upp dom för Julfrukost & besök av tomten hemma hos deras Farmor. Lagom till strax efter lunch hämtade vi upp Ellah & Kidh & for vidare ut till min Pappa på landet där vi firande julafton enligt tradition. Julbord, Kalle Anka, Sällskapsspel & Julfirande till sent in på natten. Vi sov kvar & startade dagen i lugn & ro framför den öppna spisen med rester från Julafton & med ett dopp i spatunnan med en helt magisk utsikt. Kunde inte bli bättre Julväder. Tänk så vackert vårt land är.

 

Har du haft fina Juldagar?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.