Therese Wickman

LUCKA NUMMER 22 : VÄNNER JAG VALT ATT BEHÅLLA!

Snön ligger vackert & lyser upp i vintermörkret & om en kort stund ska vi åka ut till Skogen för att fotograferas. Tror det kan bli riktigt fina familjebilder i den vackra naturen & i detta väder!..

Ska bli kul att få visa er sen…

 

I dagens julkalenderslucka gömmer sig rubriken ” Vänner jag valt att behålla”.

 

Vänner har med åren kommit & gått & nya vänner har kommit längts livet.

Vänner som jag umgicks med i skolan har med tiden försvunnit & sedan man blev mamma har nya vänskaper uppstått.

Men det finns faktiskt några vänner som funnits vid min sida  en lång tid, en vän hela mitt liv om jag tänker efter. Vi bodde grannar som små & våra familjer umgicks väldigt ofta tillsammans. Hon följde med oss på våra familjeresor & jag med henne. Vi delade allt tillsammans, verkligen allt.

Med åren & tiden i högstadiet så gled vi från varandra en smula, Vi hade olika intressen & hon var dessutom ett år äldre & började därmed Gymnasiet ett år innan mig. Men trots glesare kontakt & nu när hon som vuxen inte ens bor kvar i Örebro så har vi behållit varandra i varandras liv. Vi betyder fortfarande enormt mycket för varandra, vi har lixom växt upp tillsammans & även om månaderna, i bland åren går innan vi pratas vid så vet vi vart vi finns & det betyder enormt mycket.

För några år sedan var jag på hennes bröllop, där jag b.l.a höll ett tal om vår vänskap , hur mycket den har betytt för mig & hur mycket jag älskar henne. Kan säga att jag inte lyckades hålla tillbaka mina tårar <3

 

 

Har du någon vän kvar som känt sedan du var väldigt liten?

 

Ha en fin dag!

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.