Therese Wickman

ETT VAL JAG HAR STOR ÅNGEST FÖR!

Dan för dan före dopparedagen idag!

Hur fort har Decembermånad inte gått?

 

I dagens lucka gömmer sig rubriken ”Ett val jag haft ångest för”

 

Min största ångest ligger i dom val jag tagit i mina senaste kärleksrelationer. Att jag trott så mycket på kärleken & personen i fråga att jag vågat, hoppats & trott på en framtid tillsammans som sen visar sig vara precis tvärtom & att barnen ”förlorat” någon dom älskat & brytt sig om..

 

På ett sett så säger det emot en annan del av mig själv, den delen som vill tro på kärlek & som vill leva & våga tro.. Men ångesten över att jag vågade tro på kärleken igen efter min relation med mitt X för att sedan 8 månader senare bli lämnad, hastigt, över en natt & barnen som inte ens fick en förklaring eller ett hejdå. Den ångesten har ätit upp mig många gånger, trots att jag egentligen inte kunde veta hur det skulle bli eller att han tog ett beslut som jag inte stöttade eller kände likadant över..

Men det var ändå mitt beslut att våga tro på kärleken igen, att skaffa en kärleksrelation som med automatik involverade barnen…..

 

Mina barn är mitt allt, det viktigast i mitt liv & jag har ständigt en ångest som ligger där, en ångest att jag vet att jag inte kommer kunna skydda dom mot allt ont som finns i världen.

 

Att följa era steg i livet är en fröjd för mig!

Älskar er,! Puss & Kram Mamma

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.