Therese Wickman

VIKTIGASTE JULKLAPPEN I ÅR!

I annonssamarbete med Plan Sverige

 

Ellah & Kidh sitter uppe på övervåningen & leker tillsammans & pratar om vad dom önskar sig allra mest i julklapp..

Huset luktar jul av Hyacinter & Julgran & julmusiken går varm här hemma.

Vid den här tiden på året är det extra mysigt. Ljusen är tända , stämningen är så fin & barnen är så förväntansfulla inför att Tomten snart ska komma…

Det är lätt att man bara ser sitt, att man i stunden glömmer bort att det är långt i från alla som har det lika fridfullt som vi.

Jag kommer få se glädjen i mina barns ögon när dom på Julafton får leksakerna som stod högst upp på önskelistan, vi kommer få njuta av god mat, mängder av julgodis & spendera hela Julen tillsammans med vår stora familj & släkt. Värme, kärlek , skratt & glädje!

 

Mitt i detta, tycker jag det är oerhört viktigt att stanna upp, inte glömma bort vad vi har, vara extremt tacksamma & dela den vetskapen med barnen. Här hemma pratar vi ofta om barn som inte har det lika bra som vi har & som exempelvis får spendera sin Jul på flykt mitt i ett krig..

 

Jag valde att överraska barnen med en tidig Julklapp i år, den värdefullaste & viktigaste Julklappen om du frågar mig..

En Julklapp som gör skillnad på riktigt & inte ännu en leksak till barnens redan fullproppade lekrum.

Hos Plan International Sverige har jag köpt ett gåvobevis, ett gåvobevis som ger leksaker till barn på flykt.

Mitt i kriget, fullt av konflikter & kris så är det oftast barnen som drabbas hårdast.

Livet är tufft & möjligheter till att vara barn & få leka är små. En leksak, ett hopprep, några pennor & målarböcker eller en nalle att få krama kan göra stor skillnad för dessa barn, betydligt större än vad vi ens kan föreställa oss.

För mig känns det så oerhört viktigt att kunna bidra till en bättre Jul, inte bara för mina barn utan också till dom barnen som verkligen behöver det.

För mig är det också viktigt att Ellah & Kidh tar del av detta, att dom inte glömmer bort livet utanför vår dörr, hur världen ser ut & att man med ganska små medel & pengar ändå kan göra stor skillnad för många..

 

Vi pratade mycket kring denna Julklapp & dom känner sig stolta över att vara med & bidra för en finare vardag mitt i kaoset för många barn som flyr från kriget & uppmanar nu alla som kikar in här att hjälpa till ni också.

Denna gåva , att ge leksaker till barn på flykt kostade endast 300 kr. Säg mig, kan inte det vara den bästa presenten du kan ge till Mamma, Pappa, Mormor, Morfar, Farbror mm som redan har allt?

Eller till dina barn så dom stannar upp mitt i den svenska julklappshetsen & tänker efter, känner tacksamhet men också stolthet över att kunna hjälpa andra barn som har ett väldigt tufft liv där rädslan har blivit en del av deras vardag att få känna lite glädje för en stund.

 

 

För att hjälpa dessa barn, gå då in HÄR

 

Om du väljer att köpa denna gåva, låt mig veta, det skulle nämligen vara så himla kul att samla ihop alla namn & dela i ett blogginlägg här på bloggen. Som ett slags hyllningsinlägg & tack till alla som hjälper till för en finare vardag för dessa utsatta barn.-

 

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.